Krom Kapı Kolu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Krom Kapı Kolu

Çok para.. :o :o

Krom derken bunlar metal mi yoksa sadece plastik kollar krom mu kaplanmış durumda. Kaplama ise en çok kapı kolları otoparklarda zarar görüyor açılan kapılar yüzünden.

bence fiyatı uygun

koyu renk araçlarda hoş görünebilir ama açık renk araçlarda pek bir fark yaratacağını düşünmüyorum. ama fiyat oldukça pahalı 4 tane kapı kolu için :)

Kasım Çınar link' Alıntı:
ben bu kapı koluna krom takanlara gıcık oluyorum battle_Teroriste heleki astra gibi sportif görünüme sahip bir araca kesinlikle yakıştıramıyorum general_Shame_on_you
+1

Bedava olsa takmam astrama  31agryyy

Sanırım bir yanlış anlaşılma var.

Bahsedilen ürün sanayi işi komple krom kaplama değil. Sanayi işi  komple krom kaplamadan çoğumuz nefret ediyoruz tamam ama bu ürün o değil, Cosmo'larda orijinal olan yarı-krom kaplama ve çok şık duruyor. Yani kapı kolunun birazı krom, birazı ise araç gövde rengi...

Bu arada şöyle de bir alternatifi var:

http://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-astra-j-cosmo-stil-krom-kapi-kolu-seti-tr-de-ilk-hediye-147239131/detail/

Gayet çirkin buluyorum ben bu kolları. İlk gördüğümde adam ne yapmış güzelim arabaya demiştim. Meğer orjinalmiş.

bu ürünü ben  aliexpresden getirmişttim türkiye de yoktu bence arabaya çok yakışan bir aksesuar kesinlikle tavsiye ederim.

Yanlış bir tasarım orjinal bile olsa gayet çirkin. walll

Geri