Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chiv link' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-opel-astra-j-hb-cam-cercevesi-nikelaji-12-parca-omsa-line-131939951/detay
linkteki ilanın sahibi ile iletişime geçtim, sincan tarafındaydı yerleri. gittim ve orada uygulamayı yaptırdım.
7 ay kadar geçti üzerinden, memnunum herhangi bir problem yok.
180TL idi yanlis hatirlamiyorsam...yağmur06 link' Alıntı:linki açamadım kaça yaptırdınız acaba
linkte uygulama hariç 195 tl yazmışlar bende okumustum omsa lıne nın ıyı oldugunu bayramdan sobra hemen yaptıracağım.ilginize teşekkürler.chiv link' Alıntı:180TL idi yanlis hatirlamiyorsam...
Can link' Alıntı:arkadaşlar stop karartma hakkında da fikrinizi alabirmiyim çıkma buldum bir kaç tane ama tamda güvenemedim açıkcası.
M1kemal link' Alıntı:Omsanin kendi orj sitesinde fiyatlar farkli bu fiyata nasil veriyor?
Bende taktirirken aksesuarcima bu tarz sitelerden satilanlari ve omsan oldugunu soyledim imkansiz oldugunu ve omsanin yetkilileriyle gorustu bu tip vakalarin oldugunu isim ve telif hakkini kullanmadan oturu bircok dava actiklarini da soylediler
İnanin omsanin bayiye gelen list fiyatini gordum sasirdim
Ben sedanima 230 a taktirdum bu kis
chiv link' Alıntı:ORACAL marka açık siyah transparan folyo ile kaplattım arka stop farları, gayet içime sindi. Onu yaptıralı da 6-7 ay oldu herhangi bir sıkıntı yaşamadım...