Krom cam çıta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Can1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Can1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar krom cam çıtasını ankarada nerde yaptırabilirim?

Ynt: Krom cam çıta

yağmur06 link' Alıntı:
linki açamadım kaça yaptırdınız acaba
180TL idi yanlis hatirlamiyorsam...

chiv link' Alıntı:
180TL idi yanlis hatirlamiyorsam...
linkte uygulama hariç 195 tl yazmışlar bende okumustum omsa lıne nın ıyı oldugunu bayramdan sobra hemen yaptıracağım.ilginize teşekkürler.

Omsanin kendi orj sitesinde fiyatlar farkli bu fiyata nasil veriyor?
Bende taktirirken aksesuarcima bu tarz sitelerden satilanlari ve omsan oldugunu soyledim imkansiz oldugunu ve omsanin yetkilileriyle gorustu bu tip vakalarin oldugunu isim ve telif hakkini kullanmadan oturu bircok dava actiklarini da soylediler
İnanin omsanin bayiye gelen list fiyatini gordum sasirdim
Ben sedanima 230 a taktirdum bu kis

arkadaşlar stop karartma hakkında da fikrinizi alabirmiyim çıkma buldum bir kaç tane ama tamda güvenemedim açıkcası.

Can link' Alıntı:
arkadaşlar stop karartma hakkında da fikrinizi alabirmiyim çıkma buldum bir kaç tane ama tamda güvenemedim açıkcası.

ORACAL marka açık siyah transparan folyo ile kaplattım arka stop farları, gayet içime sindi. Onu yaptıralı da 6-7 ay oldu herhangi bir sıkıntı yaşamadım...

M1kemal link' Alıntı:
Omsanin kendi orj sitesinde fiyatlar farkli bu fiyata nasil veriyor?
Bende taktirirken aksesuarcima bu tarz sitelerden satilanlari ve omsan oldugunu soyledim imkansiz oldugunu ve omsanin yetkilileriyle gorustu bu tip vakalarin oldugunu isim ve telif hakkini kullanmadan oturu bircok dava actiklarini da soylediler
İnanin omsanin bayiye gelen list fiyatini gordum sasirdim
Ben sedanima 230 a taktirdum bu kis

kaça geliyormuş peki

chiv link' Alıntı:
ORACAL marka açık siyah transparan folyo ile kaplattım arka stop farları, gayet içime sindi. Onu yaptıralı da 6-7 ay oldu herhangi bir sıkıntı yaşamadım...

kaplamayı dıştan mı yoksa içten mi yaptırdınız ve nerde yaptırdnız kaça mal oldu tşklr

Geri