Krank Devir sensörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bestking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bestking

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım astra g 2003 model 1.4 16v club modeli aracım yolda ilerlerken aniden gazı kesiyor fakat stop etmiyor gaz pedalı basıyorum ama araç hızlanmıyor. gazı yemiyor biraz araştırdım beyinden dendi. ancak dün bu işleri yapan birine gittim beyinden değil krank devir sensöründen olduğunu söyledi aynı şekilde kendi aracıda varmış aynı hataları veriyormuş krank sensörünü değişince düzelmiş sanayideki parçacılarda aradım bulamadım.
sizce bundan dolayı gazı kesermi aynı şeyi benzinde de yapıyor.

Çok pahalı bir parça değil değiştirip deneyebilirsin. Büyük ihtimal krank mili sensörün arızalı

Krank sensörü pahalıdır. Egzantrik sensörü ucuz olan.

krank devir sensörünü orjinali ile değiştirdim maalesef düzelme olmadı. sorun devam ediyor. doğu Anadolu da bu işi bilen bir yer servis varmı motor beynine baktırmak için

bende 1997 opel Vectra vardı ve aynı sorun bende 2 defa oldu oldu araç 3000 bin deviri geçmiyordu Krank sensörü ile Egzantrik sensörü aynı anda degişmesi gerekir ben değiştirdim sorun kalmadı, fakat iyice arştırın derim.

Klasik yap boz ustalarının teşhisi hep budur.
Ilk suçlanacak yani arıza aranacak yer sensörlerdir.. Sonra da beyin..

Nedense sensörlerin görevinin arızaları bildirmek olduğunu unutup arızayı bulmak yerine sensörlerin ve beynin yanlış bilgi veldiğini varsaymak kolayına geliyor bu ustalarımizin.. Evet arada bir sensörler ve beyin de arızalanabilir ama bu forumda o kadar çok okuduğum bir şey varsa o da "sensörü değiştirdim ama arıza geçmedi" şikayetidir.

NE YAPMAK LAZIM USTA bilginize muhtacız ne servis var bu memlekette nede bilen

Geri