kötü kaza yaptım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anlaşmalı servislerine giderler ordaki elemanlardan arabanın ne kadar edeceğini öğrenirler gittikleri 3 servisin verdiği fiyatların ortalamasını alırlar 18 se kasko bedelin yaklaşık 2-3 milyar altını öderler sana.

çok geçmiş olsun...

Öncelikle geçmiş olsun, bizim de yaklaşık1 yıl önce kaza sonucu 2004 corsa cdti aracımız pert oldu.kasko şirketi piyasa değerini ödedi.Yukarıda bazı arkadaşlarım kasko bedeli demiş, keşke demek istiyorum ama maalesef onu vermiyorlar.belki mahkeme bu konuda çözüm olabilir ama denemek gerek.Aynı şekilde benim şu an kendi kullandıgım araç (2006 1.2 -20 bin km de) 20.760 ytl den kaskolu, (Allah korusun) benim aracım pert olsa bana 20.760 ytl mi verecekler, hayır tabiki. piyasada 06 model, 20 bin km deki corsa 1.2 ne yapıyor ona bakacaklar.tabi piyasa değeri 20.760 ytl den yüksekse, ben yine bunu alabileceğim, eğer düşükse, ocdüşük değer ödenecek. o yüzden aracınızı kasko yaptırıken, kasko değerini yüksek tutarak daha fazla prim ödemenizin bir anlamı olmuyor maalesef.Ve de işin kötü tarafı, kasko yapılırken aracın bedeli, devletin belirlemiş oldugu listeden bakılıyor, yani, benim aracımı xxx ytl den değilde, yyy ytl değerinden kaskolayın demek gibi bir şansımız yok sanırım.(araştırmka gerek) yani öyle yada böyle, her şartda zarardayız.Bu arada kasko şirketi Güneş Sigorta ve pert olan aracın bedelini almamız yaklaşık 45 gün sürdü.

.

geçmiş ols un.kasko bedeli ödemeliler aldığın kasko hizmetinde yazan klozlarda önemli.

Geçmiş olsun kardeş. eğer arabanı sıfır kilometre alıp ilk altı ay içerisinde pert olursa arabanın aynısının tıpkısını sana hediye ediyorlar:D :D

ama daha ileriki zamanda pert ederseniz kasko bedelinin tamamını vermiyorlar diye biliyorum.benim yaptığım kazada aracımın lastiği parçalandı ve yenisini alırken benden yıpranma bedeli aldılar %10.

geçmiş olsun

herşeyden önce çok geçmiş olsun, sorunun cevabına gelince poliçende belirtilen kasko bedelini vermek durumundalar ama öyle bir sistem mevcutki bazı firmalar kelime oyunlarıyla belirli bir yüzde ortanı indirim uygulayıp karşılamaya çalışıyorlar dikkat et.

geçmiş olsun...

geçmiş olsun , sigortacı bir tanıdığım bu konuda kasko bedelinin önemli olmadığını ve piyasa bedelinin verildiğini söylemişti . Tabi kasko bedeli düşük, piyasa bedeli yüksekse ,düşük olanı verirler sanırım.

O Zaman Kasko Yaptirirken Bu Hususu Dikkate Alan Bie şirkete Gitmek Lazim ,yani Aracin Kasko Değerini Veren Bir şirket Varsa Onlarla Anlaşmak Lazim Diyorum..

Geri