öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.
2007 yılı mayıs ayında 2004 ford fiesta aracıma arkadan çarpılma sonucu pert kararı çıktı. aslında pert olmasını çok istedim ve olduda.
exper araca 15.500 ytl fiyat biçti, piyasası buymuş. kasko bedeli 18.000 ytl.
bende nerde bu araçlar dedim internette ve pazar da bu fiyata satılıyor. kabul etmediğimi söyledim kasko bedeli neyse onu ödeyin dedim. exper müşteri ile anlaşılmamadığını tutanağına yazdı. anadolu bölge müdürlüğü pert işlemleri için size 2-3 tane yazışma yolluyor. bunlarda müşteriye ödenecek paranın miktarı yazıyor. siz o kısmı imzalarsanız o kadar para alıyorsunuz fakat ben imzalamıyorum benim kasko bedelim kadar ödeme istiyorum derseniz. sizi müdürlüğe çağırıp antlaşmaya çalışıyorlar. ben 15.500 ytl den fiyatı 17.900 kadar çıkardım. nasılmı onun bana aracın internetteki fiyatlrını gösterirken bende 19.000-18.000 ytl satılan aracımdan örnekler gösterdim bana araba verin ozaman dedim. onlarda 500 500 fiyat artırarak 17.500 kadar çıktılar ve zorlamam la 17.900 anlaştık ve ertesi gün paramı aldım. birde ne kadar eksik ödedilerse sizde o oranda ödediğiniz kasko poliçenizde o kadar iade isteyebilirsiniz. hakkını ara hiç bir şekilde çekinmeyin gerekirse tartışın ordaki insanda bu işten para kazanıyor.
tekrar geçmiş olsun.