KOSKOCA ibrahim tatlısesin yaptığını beğendinizmi??

KOSKOCA olmadığını bildiğim için yaptıklarını hareketlerini beğenmediğim için güzel sesini bile dinlemem bu tarz adamlara fazla prım yaptırıyoruz ülkemizde yazık...

yıldız tilbenin su içişine bittim yalnız:D:D

rezillik ses mes koskoca neym hikaye sadece rezillik

millet Allah aşkına yawww..! her lafa söyleyecek bir sözüm var. ama önce lafa bakarım laf mı diye, sonrada söyleyene bakarım adam mı diye..! Bu ülke de imparator; öğrencisiyle, işsiziyle, memuruyla, işçisiyle, ev hanımıyla...vb. Türk halkıdır. bu halk istediğinde birini vezirde eder, rezilde..! beğenmediklerimizi laf söylemeye bence hakkımız yok. çünkü onların bu şekilde gündeme gelmesine vesile olan bizleriz yani türk halkıdır. Şu konuşulana bak yawww, milyonlarca insanın huzurunda ....... diyor. ne diyeyim. Türk milletine saygın olsun..! AYIPTIR beeeee AYIPPPPP.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyilik Yap Denize At Balık Bilmezse Halik Bilir...

ne adamlar gördüm üstünde elbise yok
ne elbiseler gördüm içinde adam yok...

millet Allah aşkına yawww..! her lafa söyleyecek bir sözüm var. ama önce lafa bakarım laf mı diye, sonrada söyleyene bakarım adam mı diye..! Bu ülke de imparator; öğrencisiyle, işsiziyle, memuruyla, işçisiyle, ev hanımıyla...vb. Türk halkıdır. bu halk istediğinde birini vezirde eder, rezilde..! beğenmediklerimizi laf söylemeye bence hakkımız yok. çünkü onların bu şekilde gündeme gelmesine vesile olan bizleriz yani türk halkıdır. Şu konuşulana bak yawww, milyonlarca insanın huzurunda ....... diyor. ne diyeyim. Türk milletine saygın olsun..! AYIPTIR beeeee AYIPPPPP.

kim kime demiş abi,ibo mu demiş yıldız tilbeye canlı yayında??

Ibo programi bitirmis.....

bitirirse ekime kadar bitirmezse :D:D:D kasıma kadar...
puahahahahahah

iborahim i de sevmem yıldız ı da sevmem. yemişler birbirlerini valla yesinler umrumda olmaz. hatta ikisi aynı anda birbirlerine ateş edip aynı anda ölseler ben daha mutlu olurum. ikisinin de yüzünü görmemek dileğiyle...

Geri