KOSKOCA ibrahim tatlısesin yaptığını beğendinizmi??

forum kuralları
04- Kişiler hakkında küçük düşürücü yazılar yazmak, resimler yayımlamak kesinlikle yasaktır.
lütfen yorumlarımıza dikkat edelim arkadaşlar

Isinize karismak gibi olmasin ama sahsi kucuk dusuren yorumlar degil, kisinin kendisi...

Moderatör tarafında düzenlendi:
cahillik kötü bişey arkadaşlar birkez daha öğrenmiş olduk.yıldız tilbeye gerçekten çok ayıp etmiş.

Isinize karismak gibi olmasin ama sahsi kucuk dusuren yorumlar degil, kisinin kendisi...

beni şahsın ne yaptığı değil bu forumda kendisi için kullanılan ve forum kurallarına göre yasak olan kelimeler ilgilendirir kaan bey,burada bir düzen var ve bunun böyle kalmasını istiyoruz.
iyi forumlar

Ünlü insanlar değer yitirmeye başlayınca sağa sola saldırarak gündemde kalmaya çalışırlarmış. Bu sözün ne kadar doğru olduğu kanıtlanmış oldu. Kendisini sevmem, bir meslektaşına yaptığı hareketi de kendisine yakıştıramadım.

helal olsun yıldız tilbeye.kimse iboya böyle posta koyamazdı.adamın çevresinde o kadar çok.y.kalar varki kendini harbiden imparator sanıyor....

Bu adam hep böyleydi yenimi anladınız !

İyilik başa kakılırrmı hiç?

Bu adam böyle gittikçe yalnızım dostlarımı çok söyler. Kendini küçük dağları ben yarattım gibi gördüğünden çevresindeki insanların kalbini nekadar kırdığını düşünmüyor...

Aslinda tum problem yazdiginiz basliktaki bir kelimede. "Koskoca"... Ibrahim Tatlises'in Allah vergisi sesinden baska onu "Koskoca" yapan fazla bir yonu oldugunu dusunmuyorum. Yigidi oldur, hakkini yeme. Adam sesinden kazandigi paralarla bayagi ticarette yapiyor. Ama adamin ogluna dedigi gibi " Ben sana zengin olamazsin demedim, adam olamazsin dedim" misali biri. Zaten yaptiklari, devamli insanlari kucuk dusurmeleride bunun gercekten boyle oldugunu gosteriyor. Ne yaziktirki bizim milletimizde bu adama(!) prim veriyor...

Kaan'a katılıyorum. Allah vergisi ses var, onu da beğenen vardır beğenmeyende. Ama insan olmak ayrı bişey. Bu konuda ki tek hata da başlıkta ki koskoca kelimesi.

koskoca ?!

Geri