KOSKOCA ibrahim tatlısesin yaptığını beğendinizmi??

adam mafya gibi bişey, ara sıra çıkıp şarkı söylüyo, kendi kendine imparator lafını oturttu. Ailecek astıkları kestikleri belli olmayan bi mafya. 2 tane silahlı olayı basına sızdı, onu da başkaları üstlendi. Neyine bu kadar şaşırıyoruzki.???

hiç şaşırmadım...herkes kendine yakıştığı gibi davranır..

kendi kalitesi herkesin..

adam mafya gibi bişey, ara sıra çıkıp şarkı söylüyo, kendi kendine imparator lafını oturttu. Ailecek astıkları kestikleri belli olmayan bi mafya. 2 tane silahlı olayı basına sızdı, onu da başkaları üstlendi. Neyine bu kadar şaşırıyoruzki.???
aynen katılıyorum kardeşim..

Kendisini sevmem programini da izlemem, dolayisi ile bu hareketinden ertesi gun gazetelerden haberim oldu, ne diyim aynası iştir kişini lafa bakılmaz, sadece bu degil bunca zamandır yaptıgı hareketler zaten nasıl bir insan oldugunu belli ediyor, sasirmamak lazim, ayrıca başlıkta belirtildiği gibi KOSKOCA bir insan oldugunuda düşünmüyorum

İbrahim bey'i bizler en tepeye çıkardık,cd sini alarak..konserlerıne gıderek..vs vs Bunların aksini uygularız olur bıter..ayrıca yıldız tilbe ßenim müziğinden keyif aldıgım çoğu bestenın sahibi..Yıldız tilbeden bence özür dilesinn..

Hakkında çıkan söylentilerin bazılarını tekrar bir hatırlayalım;
Kendince mafya, çete üyeliği iddiasi, silahlı yaralamalar, adam dövdürmeler, tehdit, şantaj, PKK'ya maddi destek sağladığı yıllardır iddia ediliyor. Ekmekle oynama olayı ne kadar basit bir kişi olduğunun bir delili. Hayat arkadaşım diye lanse ettiği bir kadın tarafından terk edilince, kadının para kazanmasını engellemek için kimlerle kavga etmedi ki? Bu kadın değişik yollardan para kazanırsa gurur mu duyacak? Bazı konularda Mehmet Ali'den aşağı kalmadığı da bir şeylerin ispatı olmalı.

Son düzenleme:
Aslinda tum problem yazdiginiz basliktaki bir kelimede. "Koskoca"... Ibrahim Tatlises'in Allah vergisi sesinden baska onu "Koskoca" yapan fazla bir yonu oldugunu dusunmuyorum. Yigidi oldur, hakkini yeme. Adam sesinden kazandigi paralarla bayagi ticarette yapiyor. Ama adamin ogluna dedigi gibi " Ben sana zengin olamazsin demedim, adam olamazsin dedim" misali biri. Zaten yaptiklari, devamli insanlari kucuk dusurmeleride bunun gercekten boyle oldugunu gosteriyor. Ne yaziktirki bizim milletimizde bu adama(!) prim veriyor...

kaan abi zaten bilerek orayı belirtmek istedim KOSKOCA diye yoksa onu büyük imp.vb gördüğümden değil karakterine baksana iyilik yap bacağını ayır misali demek istedim yanlış anlaşılmasın

Aslinda tum problem yazdiginiz basliktaki bir kelimede. "Koskoca"... Ibrahim Tatlises'in Allah vergisi sesinden baska onu "Koskoca" yapan fazla bir yonu oldugunu dusunmuyorum. Yigidi oldur, hakkini yeme. Adam sesinden kazandigi paralarla bayagi ticarette yapiyor. Ama adamin ogluna dedigi gibi " Ben sana zengin olamazsin demedim, adam olamazsin dedim" misali biri. Zaten yaptiklari, devamli insanlari kucuk dusurmeleride bunun gercekten boyle oldugunu gosteriyor. Ne yaziktirki bizim milletimizde bu adama(!) prim veriyor...
,

baska lafa gerek yok

buda sasırmıs

Geri