KOSKOCA ibrahim tatlısesin yaptığını beğendinizmi??

Feyzullah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bence çok terbiyesizce bir hareketti tamam şarkıların falan iyi ama vezir eden halk rezil etmesinide bilir yaşındanmıdır nedir televizyonda olduğunu unutuyor bazen heralde çok ayıp etti yıldız tilbeye imparatormuş neyin imparatoru acaba çok merak ettim yazıklar olsun sana.eğer bahsettiğin koruma böyleyse programındaki dansözleri nasıl koruyon acaba sinir etti beni 2 gündür.

video:http://www.youtube.com/watch?v=dQD8dSBd-IY&feature=related

sana katılıyorum

kimbilir neyin imparatoru :)

Aslinda tum problem yazdiginiz basliktaki bir kelimede. "Koskoca"... Ibrahim Tatlises'in Allah vergisi sesinden baska onu "Koskoca" yapan fazla bir yonu oldugunu dusunmuyorum. Yigidi oldur, hakkini yeme. Adam sesinden kazandigi paralarla bayagi ticarette yapiyor. Ama adamin ogluna dedigi gibi " Ben sana zengin olamazsin demedim, adam olamazsin dedim" misali biri. Zaten yaptiklari, devamli insanlari kucuk dusurmeleride bunun gercekten boyle oldugunu gosteriyor. Ne yaziktirki bizim milletimizde bu adama(!) prim veriyor...

Ayıp etmiş gerçekten... Canlı yayınDa böLe şeyLer olmaMası geRekiR...

valla bende sesine hayran olurum. ama yaptığı buyuk saygısızlık. ayıp ettin üstat

koskoca ibo muu...ben söyle düşünüyorum.bir ....... insan gibi bir davranış beklemek yanlış olur

Moderatör tarafında düzenlendi:
........ bir sahnede buluşunca, hangisinin daha fazla dumanlandığını anlamak her zaman zordur.. koskoca tatlısesin, koskoca bir duman aldığı belli; küçücük tilbeninde ondan kalır yanının olmadığı belli..

Moderatör tarafında düzenlendi:
bukadar terbiyesizlik olmaz... karsısındakinin kim olduğu hiçte önemli değil bi insan bunları soyluyosa ben insanlığından vicdanından imanından süphe ederim..

forum kuralları
04- Kişiler hakkında küçük düşürücü yazılar yazmak, resimler yayımlamak kesinlikle yasaktır.
lütfen yorumlarımıza dikkat edelim arkadaşlar

yaptığı büyük bir terbiyesizlik

Geri