Korna

yuyiozen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar astra h aracımın kornası tofaş kornası gibi çalıyor gıcık aldım göya aldığım şahıs 400 tl ye değiştirmiş onu benim küllahıma anlatsın ..cosmo kornası takmış var mı korna önerisi olan astraya uyumlu;)

arkadaşlar astra h aracımın kornası tofaş kornası gibi çalıyor gıcık aldım göya aldığım şahıs 400 tl ye değiştirmiş onu benim küllahıma anlatsın ..cosmo kornası takmış var mı korna önerisi olan astraya uyumlu;)
3-4 sene önce daewoo nubira vardı bende, kornası cılızdı biraz, malatyadayken traktörün muayenesi için hazırlık yapıyoruz, neyse garajda buldum bi traktör kornası, daewoonun önüne ötekine paralel bağladım, bi bastığımda millet havaya bakardı apartmanlardan cam dökülüyo diye,
çok özel bi kornaya gerek diye düşünüyorum, standart astra kornası yeterli olur gibi, ama marka bilmiyorum..

bendeki standart astra kornası değil değiştirilmiş işte tofaş kornası gibi...peki enjoylar ile cosmolar arasında korna farkı var mı?

sanırım cosmolardaki çift kornaymış ve fiyatı 300-400 ü buluyormuş

H kasanın orjinal kornası da çok kötü, cılız. Astra G'nin kornası daha iyiydi

bir corsa c kornası alın gayet güzel ses var yada hondalarında iyi çok bastığınızda işlevini ekstra olarak görüyor :D

Kornaya gerek yok :) ben de cim modülünden dolayı korna çalmıyor,çalmasında. :D

yok olur mu öyle Adanalılar çok basar kornaya...sinirlenince..selam çakarken..vs:))

duyduğuma göre renault broadway kornası iyiymiş baya bozulmadan gidiyomuş hatta kuzenim 98 model vectra b ye takmıştı :D

duyduğuma göre renault broadway kornası iyiymiş baya bozulmadan gidiyomuş hatta kuzenim 98 model vectra b ye takmıştı :D

ama yok 4,5 ay sonra bozulmuştu pardon :)

Geri