kontak açıldığı zaman...

yarin bu dediklerinizi deneyeceyim.. ayrica yarin opcomumda geliyor. onda da kontrol edecegim.

tşkler

Motor arıza ışığınız araç çalıştıktan sonra söner.
Normali bu.
Çünkü motor çalışmadan motorda anormal bişey olup olmadığını anlama şansı yok.
Motor çalışır sensörler yanma ile gelen değerleri okur. Hata algılamaz ise motor arıza ışığınız söner.
Adı üstünde motor arıza ışığı.

benimkide daha önceleri motor çalışmadan sönüyodu, sonra bi gün yanar vaziyette kaldı, çalıştırdım hala yanıodu,sonra stop ettim tekrar kontağı çevirdiğimde ışık yanar vaziyette kaldı motor çalışınca söndü,ustama sorduumda o da aynen oktay-35 in dediği gibi dedi,öle duruyo şimdilik..

dediğim gibi ya işte ışık södükten sonra çalıştıyordum hem bi gün sönmemeye başladı sonra servise gittim bi parça arızalı dedi istersen değiştir istersen değiştirme dedi ya şimdi yolda bırakır dedi yada 3 ay yada bir iki sene

hangi parça oldugunu soylemediler mi?

Aracınızın kılavuzuna bakın. ışıklardan bir kısmı kontak açıldıktan bir kaç saaniye sonra söner. o ışıklar söndükten sonra araba çalıştırılır. bir kısmı da motor çalıştıktan sonra söner. bu gayet normal bir durumdur. motor çalıştığı halde sönmeyen bir ışık varsa bu arzı var anlamına gelir.

arada sırada oluyor... lpg varmı abi araçta büyük ihtimal lpg beyninden kaynaklanıyordur... yada yakıt aldığında benzin pompası yapıyordur.

arçta lpg yok zaten parça değiştikten sonra problem ortadan kalktı

emme manifoldunu kaç liraya değiştirdin mahsuru yoksa öğrenebilir miyim

Geri