Komşum Sopa istiyor

ben bulundurmuyorum,gerek görmüyorum haydara :D

adamlar artık arabadan kurusıkıyla iniyor direk haydar bile bazen iş görmüyor en iyisi bi opc alıp gaza abanmak :D

adamlar artık arabadan kurusıkıyla iniyor direk haydar bile bazen iş görmüyor en iyisi bi opc alıp gaza abanmak :D

Hehehe şimdi o kuru sıkı ile inenin karşısında hakiki silah olan varsa artık adamla makarna süzerler :D

en güzeli as250 kamyoneti swaplayıp artislik yapanı biçmek :D :D

Hehehe şimdi o kuru sıkı ile inenin karşısında hakiki silah olan varsa artık adamla makarna süzerler :D

polis bi abimiz vardı aynen olayı anlattı :D adam korkutmak için kurusıkıçekiyor karsısındakide panikleyip çekmiş gerçek silahı delmiş adamı ama ruhsatı oldugu için yırtmıs :D

Ankara da yaşanmış bir olay ve gerçek adamın biri havalı tabanca çekiyor (Bu silahlar gerçek ile bire birdir) diğer de gerçek silahı ve sonuç karşı taraf pert...

Ankara da yaşanmış bir olay ve gerçek adamın biri havalı tabanca çekiyor (Bu silahlar gerçek ile bire birdir) diğer de gerçek silahı ve sonuç karşı taraf pert...

aynen öyle birindede filmli şahinle atışmıştım tektim arabada durdur işareti yaptı erkeklik ya hemen yanaştım sağa dört kapının aynı anda açıldığını görünce dipgaz Allahtan gsi vardı altımda :D

Özellikle trafik içinde el kol hareketi yapan kişilerin dur demelerine durmamak gerek çünkü araç içinden in de çıkar cin de :D

Merak ediyorum forumda arabasında haydar bulundurmayan kaç kişi vardır :)

Ben varım.:) Yaş ilerleyince olaylara daha sakin bakmaya çalışıyorsunuz.

Yaşım gereği 12 Eylül dönemini bire bir yaşamış biriyim. O dönemlerde hem memuriyet hem de gece okulunda üniversite eğitimine devam ediyordum. Biz (yaşlısı genci büyük bir çoğunluk) o zamanlar arabamızda tedbir amaçlı da olsa mutlaka birşeyler bulundururduk (plastik jop, levye, tornavida, sopa, hortum parçası gibi). Daha sonraki yıllarda evlendik, çoluk çocuğa karıştık. Eskiden kalan, arabadaki o malzemeler önce arabanın içinde ulaşılması uzak yerlere kondu, daha sonra bagajda muhafaza edildi, en sonunda lüzumsuz bir malzeme olarak görüldüğünden evde/garajda bir yere kondu.

Özellikle trafik içinde el kol hareketi yapan kişilerin dur demelerine durmamak gerek çünkü araç içinden in de çıkar cin de :D

Aynen öyle hocam maganda çok Ankarada dün 70 levhasını görüp gazdan çektim arkadan acı bi fren sesi 206da magandalar dip gaz geziyolar sağa yanastım cam açıktı o radar calısmıyor niye yavasladın diye bağrıyor bana :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:23 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:22 ----------

Yaşım gereği 12 Eylül dönemini bire bir yaşamış biriyim. O dönemlerde hem memuriyet hem de gece okulunda üniversite eğitimine devam ediyordum. Biz (yaşlısı genci büyük bir çoğunluk) o zamanlar arabamızda tedbir amaçlı da olsa mutlaka birşeyler bulundururduk (plastik jop, levye, tornavida, sopa, hortum parçası gibi). Daha sonraki yıllarda evlendik, çoluk çocuğa karıştık. Eskiden kalan, arabadaki o malzemeler önce arabanın içinde ulaşılması uzak yerlere kondu, daha sonra bagajda muhafaza edildi, en sonunda lüzumsuz bir malzeme olarak görüldüğünden evde/garajda bir yere kondu.

Doğrusuda o aslında ama trafikte nelerle karşılaşılcağı hiç belli olmuyor benimde bagajda nolur nolmaz diye bi sopam var , bakarsınız 3 - 5 kişi yol keser lazım olur :)

Geri