ben bulundurmuyorum,gerek görmüyorum haydara 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamlar artık arabadan kurusıkıyla iniyor direk haydar bile bazen iş görmüyor en iyisi bi opc alıp gaza abanmak![]()
Hehehe şimdi o kuru sıkı ile inenin karşısında hakiki silah olan varsa artık adamla makarna süzerler![]()
Ankara da yaşanmış bir olay ve gerçek adamın biri havalı tabanca çekiyor (Bu silahlar gerçek ile bire birdir) diğer de gerçek silahı ve sonuç karşı taraf pert...
Merak ediyorum forumda arabasında haydar bulundurmayan kaç kişi vardır![]()
Ben varım.Yaş ilerleyince olaylara daha sakin bakmaya çalışıyorsunuz.
Özellikle trafik içinde el kol hareketi yapan kişilerin dur demelerine durmamak gerek çünkü araç içinden in de çıkar cin de![]()
Yaşım gereği 12 Eylül dönemini bire bir yaşamış biriyim. O dönemlerde hem memuriyet hem de gece okulunda üniversite eğitimine devam ediyordum. Biz (yaşlısı genci büyük bir çoğunluk) o zamanlar arabamızda tedbir amaçlı da olsa mutlaka birşeyler bulundururduk (plastik jop, levye, tornavida, sopa, hortum parçası gibi). Daha sonraki yıllarda evlendik, çoluk çocuğa karıştık. Eskiden kalan, arabadaki o malzemeler önce arabanın içinde ulaşılması uzak yerlere kondu, daha sonra bagajda muhafaza edildi, en sonunda lüzumsuz bir malzeme olarak görüldüğünden evde/garajda bir yere kondu.