Kol Koyma Aparatı!!!

exilegs' Alıntı:
özele hiç bulaşmayın derim bende arıyorum kolçak ama direk yakılanardan vidasız istiyorum astra h için ama ne kadar aradıysam piyasada bulamadım...

hakikaten astra h için siyah kendi halinde sırıtmayacak bi kolçak ta olabilir.. okudumda orjinalleri 150-200 devam ediyormuş..

şu linke bir bakın

http://www.otopol.com/index.php?cPath=5991_5105

ben benım corsaya 25 ytl ye aldım kendım monte ettım tek problem koltukların sökülmesi

sefaköyde oto hurdalığı varya orada opelcenter var orada bulursun bide oranın birazı ikitelli sanayi sitesine taşındı ikisinden birinde kesin bulursun uygun fiyata

opelde ndn standart olarak yokki bu :S

gokalp' Alıntı:
opelde ndn standart olarak yokki bu :S

vardır ya pahalı bişey değil normalde tabi servise sorarsan pahalı da indiregandi yapmışlar bence kolçakları

M@honi' Alıntı:
vardır ya pahalı bişey değil normalde tabi servise sorarsan pahalı da indiregandi yapmışlar bence kolçakları
+98765 :good:
Ben de duymuştum bu tip uygulamalar yapıldığını ...

araçlarda gelirken gözlük kapları oluyomuş şöför koltugunun üstünde onu bile söküyolar

xenonx' Alıntı:
bugün servisteydim yan sanayisi 280 orjinali 500 dediler opiste şaka gibi:kop:
500 milyona araba satıyolar ya.Bunlar nebiçim insandır,ne biçim servistir arkadaş.Gelde güven bunlara :mad:

zengin olmak zor zanaat demekki biz olsak sökemeyiz piyasadada barınamayız:):):)

Geri