kocaelıden selamlar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: kocaelıden selamlar :)

albertxx link' Alıntı:
Belki aslen sakaryalıdır ama kocaelide oturuyordur umudum o yönde:D Kocaelidense eğer buluşma organizasyonu yapmak lazım :D
.  kocaeliliyim fakat sakaryada calisiyorum o yuzden oyle yazmistim :)
wave61 link' Alıntı:
hoşgeldiniz aracınız benzinli mi dizel mi kaça aldınız? Hayırlı olsun
.  benzinli aracim 40 bin tl ye almistim kocaeli ekcan plazadan
ASTRA0724 link' Alıntı:
.  kendi capimda body kit taktiriyorum aracima kucuk basit uygulamalarda yaptim arabanin isleri bitince resimlerini foruma aticam yorumlariniza gore daha da guzellestrmeye calisicam :)

albertxx link' Alıntı:
Belki aslen sakaryalıdır ama kocaelide oturuyordur umudum o yönde:D Kocaelidense eğer buluşma organizasyonu yapmak lazım :D
. bu arada aslen bnde karabukluyum kocalide oturuyorum sakaryada calisiyorum baya karistirdim ben yani :)

ersoy link' Alıntı:
. bu arada aslen bnde karabukluyum kocalide oturuyorum sakaryada calisiyorum baya karistirdim ben yani :)
Ersoy adapazarında nerde çalışıyorsun bakarsın mısafırlığe gelıverırım  rasta_occasion

Ben karabükte okuyorum kocaeliliyim :) Kocaeli buluşması yaparız sinan abide gelir :) gerçi iş yerini söylersen tırla gelir o :D

albertxx link' Alıntı:
Ben karabükte okuyorum kocaeliliyim :) Kocaeli buluşması yaparız sinan abide gelir :) gerçi iş yerini söylersen tırla gelir o :D
berat ben tırla arada bır o ıtfaıyenın aşağısına park ederdım ekın otonun oraya mıllet ekın otodan bana bakarlardı kım geldı dıye astrayı almadan once  005hihih

:D Ekin oto kötü yerde abi zaten o sokak dert yeri bulma dert bulunmasın diye koymuşlar :D Kocaelide denk gelicem sana ama bir dahaki dönüşümde :D

CALİBRA BG link' Alıntı:
berat ben tırla arada bır o ıtfaıyenın aşağısına park ederdım ekın otonun oraya mıllet ekın otodan bana bakarlardı kım geldı dıye astrayı almadan once  005hihih
.  valla her zaman beklrim bulusmayada gelirim :) bu arada ben sakaryada cevik kuvveteyim yolu dusen herkesi beklerim :)

Bende Salı günü aracımı Ekcan dan teslim alacağım, size de hayırlı olsun :)

Kocaelili sayısı arttıkça artıyor :) buluşma yaparız yakın bir gelecekte :)

kocaeli ekcan da body kit kaça mal oluyor arkadaşlar?

Geri