Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
albertx ben bu pazar gıdecektım ıstanbula ama kimseden ses seda çıkmadı baksana hala yatmadım ve haber bekliyorum ama herkes tırt cıktıalbertxx link' Alıntı:[glow=white,2,300]Evet var mı kocaelide oturan astrası olan arkadaşBu hafta için çarşamba perşembe cuma bir buluşma yapabiliriz.Katılmak istiyen ????
[/glow]
buluşma ddığın hafta sonu olur hafta ıcı bır allahın kulunu bulamazsın hatta hafta sonu bıle bulamazsınalbertxx link' Alıntı:[glow=white,2,300]Evet var mı kocaelide oturan astrası olan arkadaşBu hafta için çarşamba perşembe cuma bir buluşma yapabiliriz.Katılmak istiyen ????
[/glow]
sen şuan ızmıttemısın baksana ben hala bekliyorum acaba yarın buluşma olur umıdıyle ama sen bu hafta sonu gelecen dımı ızmıte ben gelırım benden başkasıda kımse gelmez buluşmayaalbertxx link' Alıntı:Valla abi hafta sonu gezme ihtimali çokondan dedim gerçi hafta sonuda olur cumartesi veya pazar günü değiştirdim zaten
![]()
tamam o zama yarın nerde buluşuyoruz bana hemen yerını ve zamanını bıldır muhabbet fılan eerız sana uygunsa tabı bu da numaram 543 607 05 13albertxx link' Alıntı:Ben izmitteyim abi zatenDedim ya ehliyet sorunu var onu halletcem pazartesi işte sonra hazırım umuyorum 1 günde en kötü 2 günde hallolur kimse gelmezse gelmesin biz buluşuruz nolcak
![]()
ya boşver ehlıyetı sen şimdı yarın pazar devlet yerlerı çalışmıyor e arabalarlada geezmıcez ehlıyete ıhtıyacın yok be kardeşim evill2albertxx link' Alıntı:Abi haftaya yarın değilBir tarihi kararlaştıramadık daha ehliyetimi halletmedim
![]()
CALİBRA BG link' Alıntı:ya boşver ehlıyetı sen şimdı yarın pazar devlet yerlerı çalışmıyor e arabalarlada geezmıcez ehlıyete ıhtıyacın yok be kardeşim evill2