Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
albertx ben bu pazar gıdecektım ıstanbula ama kimseden ses seda çıkmadı baksana hala yatmadım ve haber bekliyorum ama herkes tırt cıktıalbertxx link' Alıntı:[glow=white,2,300]Evet var mı kocaelide oturan astrası olan arkadaşBu hafta için çarşamba perşembe cuma bir buluşma yapabiliriz.Katılmak istiyen ????
[/glow]
buluşma ddığın hafta sonu olur hafta ıcı bır allahın kulunu bulamazsın hatta hafta sonu bıle bulamazsınalbertxx link' Alıntı:[glow=white,2,300]Evet var mı kocaelide oturan astrası olan arkadaşBu hafta için çarşamba perşembe cuma bir buluşma yapabiliriz.Katılmak istiyen ????
[/glow]
sen şuan ızmıttemısın baksana ben hala bekliyorum acaba yarın buluşma olur umıdıyle ama sen bu hafta sonu gelecen dımı ızmıte ben gelırım benden başkasıda kımse gelmez buluşmayaalbertxx link' Alıntı:Valla abi hafta sonu gezme ihtimali çokondan dedim gerçi hafta sonuda olur cumartesi veya pazar günü değiştirdim zaten
![]()
tamam o zama yarın nerde buluşuyoruz bana hemen yerını ve zamanını bıldır muhabbet fılan eerız sana uygunsa tabı bu da numaram 543 607 05 13albertxx link' Alıntı:Ben izmitteyim abi zatenDedim ya ehliyet sorunu var onu halletcem pazartesi işte sonra hazırım umuyorum 1 günde en kötü 2 günde hallolur kimse gelmezse gelmesin biz buluşuruz nolcak
![]()
ya boşver ehlıyetı sen şimdı yarın pazar devlet yerlerı çalışmıyor e arabalarlada geezmıcez ehlıyete ıhtıyacın yok be kardeşim evill2albertxx link' Alıntı:Abi haftaya yarın değilBir tarihi kararlaştıramadık daha ehliyetimi halletmedim
![]()
CALİBRA BG link' Alıntı:ya boşver ehlıyetı sen şimdı yarın pazar devlet yerlerı çalışmıyor e arabalarlada geezmıcez ehlıyete ıhtıyacın yok be kardeşim evill2