km de 50 kuruş yakıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu daha mantıklı :)

iyi de arkadaşım ben benzin pahalı ne yapacağım diye sormadım ki size eğer aracın bir arızası var ise tecribeli arkadaşlardan bilgi edinmek için başlık açtım.Madem yürümek daha avantajlı o zaman sizde soru sormayın forumda , yürüğün otobüse binin.

hersey normal kardesim aracinda birsey yok..kisa mesafede herkezin arabasi yakar

hersey normal kardesim aracinda birsey yok..kisa mesafede herkezin arabasi yakar

teşekkürler ağabey içimi rahatlattın....

senin araban otomatik ve astra 13 litra corsa sehirde kisa mesafede 10 yakiyor düsün

Bence de gayet normal.2 km git ve 2 km gel.Soğuk motor ve otomatik vites için çok normal.Yalnız sürekli kısa mesafe motor ömrü açısından da iyi değil.Ama ne yapabilirsin ki :( Tercih otomobil ise yapacak birşey yok.Devam.

senin araban otomatik ve astra 13 litra corsa sehirde kisa mesafede 10 yakiyor düsün

Geçen yaz yeni aldığımda uzun yola çıktım 230 civarı yakmıştı.Acaba dedim bir sorun mu varda böyle arttı ancak siz normal diyorsanız sorun yok demektir:) Tekrar teşekkürler....

Bence de gayet normal.2 km git ve 2 km gel.Soğuk motor ve otomatik vites için çok normal.Yalnız sürekli kısa mesafe motor ömrü açısından da iyi değil.Ama ne yapabilirsin ki :( Tercih otomobil ise yapacak birşey yok.Devam.

Haklısınız ama oturduğum yerde çok dik bir rampa var ilk zamanlar yürüyerek gidiyordum ancak o rampayı çıkmayı artık göze alamıyorum.O yüzden mecburen araçla gidiyorum.Teşekkürler...

Gayet normal değerler. Eski teknolojiye sahip 1100 cc motorlu eski aracımda kışın 17 litreyi yazın 14 litreyi gördüğüm çok olmuştur.

Haklısınız ama oturduğum yerde çok dik bir rampa var ilk zamanlar yürüyerek gidiyordum ancak o rampayı çıkmayı artık göze alamıyorum.O yüzden mecburen araçla gidiyorum.Teşekkürler...

hem soguk motor kisa mesafe birde dik rampa..o yakmasinda senmi yakacaksin :D
saka hersey normal ...doldur cik uzun yola bak sen :D

hem soguk motor kisa mesafe birde dik rampa..o yakmasinda senmi yakacaksin :D
saka hersey normal ...doldur cik uzun yola bak sen :D

Yine beni çok mutlu ettin ağabey herkes ayrı birşey diyordu yarın servise gitmeyi düşünüyordum kurtardın beni dertten :)

Geri