keçeler kurumuş olabilir öncelikli olarak baktırın derim
geçmiş olsun
geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar olur tam konu açıyodum başlığı gördüm. Aynı sorun şu an ben karşı karşıyayım. Aynı şekikde 20 gün önce gaz dolduruldu dolduran servis de kaçak varsa dolum esnasında cihaz uyarı verir dediler vermedi oh dedim sevindim. İşlem bitti klimayı açtık buz gibi yaptı. Sonra havalar soğudu 20 gün yani düne kadar açmadım klimayı. Bir açtım soğutmuyor. Benim sizden hariç dikkatimi çeken klima açma düğmesine bastığımda arabada hiç bir şey hissetmemem. sanki hiç devreye girmedi. Çekiş düşüklüğü falan hissedemedim. O yüzden acaba dedim klima motoru hiç mi devreye girmiyo? Sizlerden ricam bunu anlayabileceğim gözle tepit edebileceğim bir durum varmı öğrenmek? Klimacıyamı yok sa bir oto elektrikçisine mi gideyim karar vermek...
:good:Klimacılarda boya gibi bir madde var borulara basıyolar delik varsa kapatıyor. Kaçak sadece borulardan değil siboptan veya komprasördende olabilir. İyi bir kilimacı sorunu çözer.