- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wave61 link' Alıntı:arabayı ilk çalıştırmada epey uzun sürüyor bu ses, yön değiştirince de iyice belirgin oldu hava soğumasının da etkisi var sanırım...
havalandırmadan sürekli gelen bir ses yok çalışma esnasında.. Sadece yön tuşlarına bastığımda mesela birkaç saniye vızlıtı geliyor içerden yön değişimi olurken. İç hava sirkülasyonu butonuna bastığımda keza aynı şekilde vızıltı oluşuyor... Sabah gideceğim servise ama bi yandan normal böyle şeyler diyip sinirimi bozabilirler ne yapsam bilmiyorum.. öte yandan aracım lpg li olduğu için garanti dışı kalabilirmiş vsvs. Ön konsolumu da durduk yere söktürmek istemiyorum eğer ki değişim olacak ise.. Sizlerde durum nedir bu ses mevcut mu arkadaşlar?ozgun88 link' Alıntı:Aracı ilk calıştırmada gösterge panelinden zaman zaman gelen bir ses daha var havalandırmadan geldiģine emin misiniz?
Kışın ilk çalıştırmada daha fazla gelmesinin nedeni kış aylarında havalandırma yönünün genelde yukarı (cama) doğru olmasından kaynaklanıyor, en azından benim gözlemim bu. Havalandırma yönünü orta kısma alınca ilk çalıştırmada pek ses olmuyor bende.wave61 link' Alıntı:arabayı ilk çalıştırmada epey uzun sürüyor bu ses, yön değiştirince de iyice belirgin oldu hava soğumasının da etkisi var sanırım...
mucahitduran link' Alıntı:Aracımı cuma akşamı veya cumartesi sabah teslim edeceklerini söylediler. Kalorifer kutusunun değişmesi için ön göğüs tamamen sökülüyormuş. İnşAllah sonrasında gıcırtı problemi yaşamam.
wave61 link' Alıntı:vaz mı geçsem servise gitmekten :![]()
mucahitduran link' Alıntı:Aracımı cuma akşamı veya cumartesi sabah teslim edeceklerini söylediler. Kalorifer kutusunun değişmesi için ön göğüs tamamen sökülüyormuş. İnşAllah sonrasında gıcırtı problemi yaşamam.
Malesef kardeşim tanımıyorumozgun88 link' Alıntı:kardeşim lakin ustaları tanıyorsan bence sökülmüşken ses yapma ihtimali olan her yere izolasyon - sünger vs. yaptır derim
mucahitduran link' Alıntı:Malesef kardeşim tanımıyorum![]()