klima ve üst kapak contası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 354270
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

354270

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar ilk olarak klima konusunu sorayım. klimaya yaklaşık 2 ay önce gaz doldurduk doldurulurken test yapıldı kaçak yoktu arabayı her gün kullanmıyorum haftada 1 veya 2 kez kullanıyorum bu kullanımda da klimayı kullanmıyorum pek geçen gün klimayı açtım ama soğuk gelmedi klimacıya gösterdim gaz yok dedi yeni doldurduğumu söyledim keçeden kaçırıyor dedi yapılması için 200 ytl masraf çıkardı fiyat normal mi?

ikinci olarak arabaya gaz alırken yağa baktırdım 1 lt eksik çıktı son bakım yaptıralı 6500 civarı oldu ve ekimde yapıldı servise gösterdim üst kapak contasından kaçırıyor dedi orda da biraz yağ vardı 40 ytl parça fiyatı 20 ytl de işçilik dedi benim araba bir de triger kopardı onu yapan ustaya gitmemi garantide olduğunu ücretsiz yapması gerektiğini söyledi trigeri yapan ustaya gittiğimde burdan bu kadar yağ kaçmaz 6500 km de 1 lt yağ eksiltmesi yağ yakması normal dedi ve üst kapak contasını değiştirmek için de para istedi şimdi bu ustalardan hangisi haklı bana servisteki usta haklı gibi geldi ve verdiği fiyat normal mi?

baya uzun oldu vereceğiniz cevaplar için teşekkürler iyi günler!

kompresör kecesı ıcın 200 ytl ıstemısse fıyat fazla kacmıs. kece takımı en fazla 50 ytl 50 ytlde gaz bazma 50 ytlde ıscılık olsa en fazla 150 ytl. sıbop kapak contasını degıstır bence.

bu konuyu sayın hocam okumuşken bizim cevap vermemiz ukalalık olur bence konu kilitlensin

saolun teşekkürler yani 6500 km de 1 lt yağ eksiltmesi normal değil ;değil mi?

devirli kullanıyorsan normal diyebiliriz

Geri