Klima sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sedat07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sedat07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Klima ile ilgili bir sorunum var. Klimayı açınca 10 saniye sonra motor bölümünden farkedilir bir şekilde ince bir ses geliyor. Nedense klima kapalı iken ön cam kurutmayı açıncada bu sesi duyuyorum. ses sürekli geliyor. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba

Ynt: Klima sorunu

96 gun sonra klima komp. Vs diye bir konu var incelemenizi oneririm bende bugun bir sorun yazdim oraya ona benzer birseymi ama benim surekli gelmiyor anlik bir ses gelip gidiyor

Sanırım sizin aracınızdaki sesten bu

On cam kurulama dediginiz havayi on cama yonlendiren ve yuksekte hizda calistira tussa benimde normal calisirken falan hic birsey yok tusa basinca once bur kivv sesi 1sn gibi sonra durdurmak icin basincada bu sefer daha farkli bjr ses geliyor yine anlik sanki bir sistem tusa basinca aciliyor kapatinca devre disi kaliyormus gibi orta govdeden radyonun ordaki havalandirmanin ordan geliyor ses

Bende o dediğiniz kıv sesi yok ama kapatana kadar susmak bilmeyen gıcık bir ses geliyo. sanırım su aldı hafta sonu randevu alıp göstereceğim bakalım.ayrıca ses içerden duyulmuyor. Sesi duymak için aracın dışında olmanız gerekiyor

en son buna benzer bir ses duymuştum
klimayı açınca kıv kıv diye sağ torpido üstünden geldi ve hava gelmedi
polen filtresi ıslanmıştı ve klima motoru ile birlikte garantiden değişmişti
benzer bir ses mi bilmiyorum ama
bir de havalandırmanın yönünü değiştirince bir ses geliyor bu ses normal ama
bahsettiğim ses klima kompresörü, klima motoru, kondensörü ya da polen filtresiden kaynaklı bir ses olabilir
geçmiş olsun, servise göstermekte fayda var

sedat07 link' Alıntı:
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Klima ile ilgili bir sorunum var. Klimayı açınca 10 saniye sonra motor bölümünden farkedilir bir şekilde ince bir ses geliyor. Nedense klima kapalı iken ön cam kurutmayı açıncada bu sesi duyuyorum. ses sürekli geliyor. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba
klıma ktundakı plastık aksam yaglanacak yada klıma kutun bozuk olabılır komple degısmesı gerekıyor .aynı ses bendede vardı malesef arac sıfırken komle klıma kutusu degıstı aracın.bence benım onerım on gogusu sokturme yukardan bır hortum ıle yaglayabılıyorlar yaglattın eger gecmez ıse bu ses gecmıs olsun arkadasım on gogus sokulup kutunun degısmesı gerekecek

Geri