1 Tem 2007 #1 gokalp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 8,949 Tepkime puanı 0 Puanları 36 klima soğutuyor fakat fan gücü aşırı düşük soğutmada hiç bir problem yok fakat üflemiyor alet. nedendir acaba polen filitresimi tıkalı acep?
klima soğutuyor fakat fan gücü aşırı düşük soğutmada hiç bir problem yok fakat üflemiyor alet. nedendir acaba polen filitresimi tıkalı acep?
1 Tem 2007 #2 corsaDistorsiyon Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Şub 2007 Mesajlar 1,404 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Eğer tam tersi olsaydı,fan üflerken,klima soğutmasaydı ,klima gaz değişimi,gaz kaçırımı,hortup kopukluğu... şeklinde sıralardım muhtemel durumları. Ama şimdi pek bir şey söyleyemiyorum Acaba hava kanalları kaçırıyor ya da çıkmış olabilir mi hortum?
Eğer tam tersi olsaydı,fan üflerken,klima soğutmasaydı ,klima gaz değişimi,gaz kaçırımı,hortup kopukluğu... şeklinde sıralardım muhtemel durumları. Ama şimdi pek bir şey söyleyemiyorum Acaba hava kanalları kaçırıyor ya da çıkmış olabilir mi hortum?
1 Tem 2007 Konuyu Başlatan #3 gokalp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 8,949 Tepkime puanı 0 Puanları 36 corsaDistorsiyon' Alıntı: Eğer tam tersi olsaydı,fan üflerken,klima soğutmasaydı ,klima gaz değişimi,gaz kaçırımı,hortup kopukluğu... şeklinde sıralardım muhtemel durumları. Ama şimdi pek bir şey söyleyemiyorum Acaba hava kanalları kaçırıyor ya da çıkmış olabilir mi hortum? Genişletmek için tıkla ... olabilir polen filitresindende şüpheleniyorum ama başka bi problem olabilirmi acaba !?
corsaDistorsiyon' Alıntı: Eğer tam tersi olsaydı,fan üflerken,klima soğutmasaydı ,klima gaz değişimi,gaz kaçırımı,hortup kopukluğu... şeklinde sıralardım muhtemel durumları. Ama şimdi pek bir şey söyleyemiyorum Acaba hava kanalları kaçırıyor ya da çıkmış olabilir mi hortum? Genişletmek için tıkla ... olabilir polen filitresindende şüpheleniyorum ama başka bi problem olabilirmi acaba !?
1 Tem 2007 #4 M.YILDIZ Forum USTA'sı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 polendendir gokalp
1 Tem 2007 Konuyu Başlatan #5 gokalp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 8,949 Tepkime puanı 0 Puanları 36 polen filitresi bencede söküp bakıcaktım vidaları farklı
1 Tem 2007 #6 M.YILDIZ Forum USTA'sı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 25 fireze