Klima problemi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ao1983
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hepinize selamlar arkadaşlar. vectra b1 aracım sürekli klima gazı boşaltıyor. 3 - 4 tane ustaya gittim bi türlü kaçağı bulamadılar. sonradan da para kazanmak için basıyolar gazı abi tamamdır diyolar. 4- 5 gün süper kullanıyorum klimayı. 6gün bi bakıyorum klima soğutmuyor. 8. gün ise klima tesisatının içinde gaz kalmadığı için klima komperesörü bile çalışmıyor. 3 ayda 4. kez aynı muhabbet artık iiyice sıkıldım bu klimadan. böyle birşey başına gelmiş bi arkadaş varsa tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen.

Klima kompresönüzün hava basılan kısımında kaçak vardır, bır dahakı servıse gıttınızde manometrenın takıldıgı yerı ustaya kontrol ettirin cunku kompresörun baska bır tarafında gaz kacırcagı deliği yok ..

hepinize selamlar arkadaşlar. vectra b1 aracım sürekli klima gazı boşaltıyor. 3 - 4 tane ustaya gittim bi türlü kaçağı bulamadılar. sonradan da para kazanmak için basıyolar gazı abi tamamdır diyolar. 4- 5 gün süper kullanıyorum klimayı. 6gün bi bakıyorum klima soğutmuyor. 8. gün ise klima tesisatının içinde gaz kalmadığı için klima komperesörü bile çalışmıyor. 3 ayda 4. kez aynı muhabbet artık iiyice sıkıldım bu klimadan. böyle birşey başına gelmiş bi arkadaş varsa tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen.
Geçen yaz benim klimadada kaçak vardı.dolum ağzının sibobundan kaçırıyordu sibob değişti klima kompresörünün keçesi ve contalarıda değişti.şimdilik kaçak yok canavar gibi soğutuyor

o hava basılan sibopları diyorsanız oralar kontrol edildi sonuç negatif.

bende 2008 astra var.fakat klıma çalıştığı halde ..cama-ayaga-ön tarafa vs.konumları çalışmıyor..belırlı bır sure sonra normala donuyor...ornegın 20 km.bır yere gıderken sorun baslıyor..donuste kendı kendıne duzelıyor gıbı....

Arkadaşlar bu döşemenin nemlenmesine neden olan klima hortumu nerede olduğunu bilen varmı fotoğraflı

klima belli zaman sonra kapanmasi sogutmamasi ihtimali manyetik makaradan olabilir...hatta icindeki temperatur sigortasindan sigorta 2 tl manyetik makara 70-80 tl arasi makara bu sigorta isaretli olan parca...
download.php

İÇERİ ,PASPASLARA SU DAMLAMASININ NEDENİ,BORUNUN TIKANMIŞ OLMASI VE DIŞARIYA ATILAMAYAN KLİMA SUYUNUN İÇERİ VERİLMESİ DURUMU OLABİLİR.DAHA BUGUN YAŞADIM BU SORUNU,2 paspas sırılsıklam olmuştu,(normalde evdeki klimalar dada oluşan su dışarı akar,boru zamanla tıkanınca ,bu su dışarı akamıyo,ve aracın içine boşalıyo

Geri