Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öncelikle selamlar soğutmuyor derken acaba bu 30 dakkika sonra ızgaralardan hava gelişi nasıl yani üflemesi normal mi yok azalıyor derseniz aynı sorun benim başka bir aracımda başıma geldi aracın içindeki petek buz tutuyordu bir süre sonra hava üflemiyordu ve sağ ön paspas ıslanıyordu klimayı kapatıp 5- 10 dakika sonra tekrar normale dönüyordu bunu engellemek için arada bir klimayı kapatıp sadece dış hava üfletiyordum.nemlenmesinini sebebi belki dediğiniz gibidir ama ilk yarım saat soğutup sonra soğutmaması bu dediğiniz klima hortumunun çıkmasından dolayımıdır?
öncelikle selamlar soğutmuyor derken acaba bu 30 dakkika sonra ızgaralardan hava gelişi nasıl yani üflemesi normal mi yok azalıyor derseniz aynı sorun benim başka bir aracımda başıma geldi aracın içindeki petek buz tutuyordu bir süre sonra hava üflemiyordu ve sağ ön paspas ıslanıyordu klimayı kapatıp 5- 10 dakika sonra tekrar normale dönüyordu bunu engellemek için arada bir klimayı kapatıp sadece dış hava üfletiyordum.