Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyiki paylaştın yoksa bisürü klime heder olacaktı. Herkes adına teşekkürer:rockyksek devirlerde klimayı açarsanız kompresör birden kuvvetli döner ve zara verirsiniz paylaşmak istedim..teşekkürler
evet duymuştum yüksek devirde klima çalıştırılınca kompresör sorunu yaşıyormuşuz.hatırlatığın için teşekkürlerArkadaşlar selam ben yıllarca klima işi yaptım yani ev ve işyeri yazları araçlara klima gazı basıyorduk normal ev işyeri klimalarında kullanılan fr 22 ve fr 12 die gazlar var ford connectin birine bigün 22 bastık 20 km sora kayış koparttı araba demek istediğim yollarda sanayilerde klima gazı konulur yazılı ibareler gördüğünüzde doldurmayın veyahutta 12 koydurun kapasitenin yarısı kadar doldurun yoksa kompresörü elinize alırsınız..birde size tavsiyem arabanın klimasını her zaman rölantide iken açın yksek devirlerde klimayı açarsanız kompresör birden kuvvetli döner ve zara verirsiniz paylaşmak istedim..teşekkürler