Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
klima işi ile uğraşan bi tanıdığın varsa git orda dolum yapsınlar...
en uygun o şekilde olur ben en son 50 lira ödemiştim .
normalde oto-elektrikçiler yapar onlarda da en az iki katını ödersin buda bi fikir sonuçta...
ön panalde kaç gram koyulacağı yazıyor. ordan bakaran kaç gram koyduğunu öğren. biri 40 tl ye doldururum der yarım basar gazı,diğeri 60-70 civarı fiyat verir ama gramı gramına tam koyar.
gaz dolumlarında en çok yapılan çakallık bu heralde.
Sakın olaki bilmediğin yerde klima gazı bastırma, ben o hatayı yaptım, gaz 6 ay bile gitmedi. Adamlarda gerekçe hazır: "Valla abi piyasada üç kağıtcılar kol geziyor, iyisi olsun, müşterimize mahcup olmayalım diye onca para verip gaz aldık, o bile kalitesiz çıktı". Buyur buradan yak misali .
Birde Klima gazı yerine LPG gazı basıyorlar diye birşey duydum haberi olan varmı? Kompresörü pert ediyormuş.
Eğer 30-35 TL' ye gaz basılıyorsa büyük ihtimalle LPG gazıdır diyorlar zira geçen seneden beri epey zamlanmış orjinal gazın fiyatı bir fikri olan varmı?
Klima cihazı olmayan yerde gaz bastrırmayın. Az yada çok basılması kompresörünüze zarar verir.
Cihaz olan yerdede önce cihaz aracın içindeki gazı vakumlar. daha sonra aracta kaç gr yazıyosa okadar basar.
Burada dikkat edeceğiniz aracınızdan emilen gaz oranı. Araçtan 300gr gaz emilip 600Gr gaz basıldığında bunun 300gr zaten sizin gazınız extra basılan 300gr mın parasını ödeyeceksiniz.
Burada servisler yine çakallık yapıp araçta kalan gazı emip sisizn gazınızı yeniden size satıyorlar.