Klima borusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan durak1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

durak1

Kayıtlı Kullanıcı
10-Balıkesir
Vectra b 2001 confort arabamın klima borusu çatkak sunfix işe yararmı kullanan oldumu cevabınızı bekliyorum.slm

Vectra b 2001 confort arabamın klima borusu çatkak sunfix işe yararmı kullanan oldumu cevabınızı bekliyorum.slm

abi boru ne tarafta bizim corsalar gibi katalitik konventöre 2 parmak boşluk olacak şekilde geçirdilerse yaramaz neden yaramaz 200 derecede bozuluyor ama eğer ısınmayacak bir yerdeyse çatlaktaki yağı tozu güzelçe temizleyip sun fixle çatlağı kaplayabilirsin hiç boşluk kalmaması gerek

abi boru ne tarafta bizim corsalar gibi katalitik konventöre 2 parmak boşluk olacak şekilde geçirdilerse yaramaz neden yaramaz 200 derecede bozuluyor ama eğer ısınmayacak bir yerdeyse çatlaktaki yağı tozu güzelçe temizleyip sun fixle çatlağı kaplayabilirsin hiç boşluk kalmaması gerek

:maden:

Sizin dediğiniz gibi uygulayıp araya saç siper koymayı düşünüyorum gaz bastırıp sonucu bildireceğim

bende de olmuştu umursamadım klima kompresörünü patlatmıştım. bence değiştirin ...

sunfix güzel bir yapıştırıcı ancak klima borularında işe yaramaz. basınç, sıcak/soğuk yeterince fazla olacağı için ilk başlarda tutsa bile bi süre sonra eski haline dönecektir. benimde çatlak vardı, alüminyum kısıma kaynak yaptırdım, hortumu da yeniden bastırdım. sıkıntı yok şuanda. yenisi bi hayli pahalıydı. 400 lira istemişlerdi benden. tamirine de toplamda 100 lira faln verdim .

sunfixle daha önce klima borusu tamiri yaptım sorun olmuyor yeterki sıcaklık 200 dereceleri bulmasın birde alırken hem orjinal olmasına hemde içindeki kağıtta yazan üretim tarihine bakarak son kullanma tarihinin geçmemiş olmasına dikkat edin

Geri