Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdi sorun ya kızdırma bujisi ya kızdırma unitesi,ya kötü kontakt(tesisat vs) ya beyin komunikasyon sorunundan kaynaklı iyi bir elektrikci bakması lazım.Hatta eğer sorun yoksa yazılım
Bu arada arıza en başta bu arıza ışığı marş motoru sökülüp takıldıktan sonra cihaza bağlandığında oldu hatta o esnada elektrikli direksiyon anlık hata verdi sertleşti sonra düzeldi.. Aracı çalıştırınca sönüyor bir süre sonra yanıyor kızdırma buji ünitesini tamamen çıkarıp çalıştırdığımda hemen yanmakta..
Geçen hafta sonu aküyü mazot filtresini ve kızdırma beynini söktüm ve arkada bi soketin kırmızı olan takılmadığını gördüm taktım ve ışık söndü marş motoru tamiri için ustam sökmüştü ve bu bana 400 t ye maloldu beyin ve bujiler.. Selim Beye ilgisinden ötürü sonsuz teşekkürler ederim..
Geçen hafta sonu aküyü mazot filtresini ve kızdırma beynini söktüm ve arkada bi soketin kırmızı olan takılmadığını gördüm taktım ve ışık söndü marş motoru tamiri için ustam sökmüştü ve bu bana 400 t ye maloldu beyin ve bujiler.. Selim Beye ilgisinden ötürü sonsuz teşekkürler ederim..