kız arkadaş ve araba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arabalara KArşı Meraklı Mı?

• evet

Oy: 47 36.4%
  • hayır

Oy: 83 64.3%

• Kullanılan toplam oy
    129
benimki beni arabadan kıskanıyor yaws :s

konu süper :)

benimki arabalarla oldukça ilgili hepsinin markasını modelini biliyor arabalar hakkında sohbet ediyoruz gayet güzel buraya kadar ama bi sorunumuz var benim arabama olan ilgim onu çok rahatsız ediyor resmen kıskanıyor. evet arabayı kıskanıyor benden :kop:

120 ile 180 arası yavas diyor 180 den sonra nefes bile almıyor :D hehe susturmanın tek yolu.

kızların coğunluğu arabaya meraklı deildirler ama inşallah aradığın kız arkadaşı en kısa zaman da bulursun....

ben bu yönden şanslıyım sanırsam modifiye kısmına olmasada temizlik kısmında kız arkadasım çok hassas hatta benden daha hassas parfüm sprey camsil bez koku bunların hepsini aldı :) ama acıkcası modifiyeye meraklı olmasını istemem bende meraklı değilim sonuçta :)

Valla hatun duymasında. Brigün arkadaşlarla bilardo oynamak için gittiğimizde bir arkadaşımın yanında 2 kızla geldiğini gördüm. Kızlardan biri standart hatun profilindeydi ama birisi resmen HATUN GSI dı. Kızla sohbet ederken bana 98e kadar olan E36 kasa 320lerin honlama çizgisinden bahsetmesi beni mest etmişti. Ah başım bağlı olmıyacaktı ki :D

abicim bu haftasonu konya yolunda aştinin önünden gölbaşına doğru giderken yanıma bitane focus sport geldi araç beyaz 18 e yakın jantlar one ya dedim sağımdan uzadı tabi bende arkasından ama ne hacet? yetişmek değil attığı makasları görünce elim titredi öyle yerlere giriyorki değil 106 fiat bis le girilmez dedim bu çok yaşamaz neyse bayaa bi gittik köprünün üstüne çıktı bende dedim bu manyak kim peşinden karşıya geçicem direk! yanında durdum amanin bitane hatun!! :O warya sersem oldum!!! yok böle bi araba kullanmak ben o kadar yol giderim konya istanbul yolu günde en az 2 kere daha öle bi hasta ruhlu araba kullanmak görmedim!

allah erkek arkadaşına sabır wersin gerçekten o kız çok yaşamaz bence :D

Meraklida Olsa Bana Bulaşmasin Kizlarla Yapilcak Iş Var Yapilmicak Iş Var Yapilacaklari Saymicam Ama Yapilmicaklardan Bir Kaçi Mac Izlemek Bira Içmek Ve Modifiye...

bırakın arkadaşlar olması o kadar meraklı araban bozulduğunda sana yardım edebilecekmi seni yarı yolda bırakır walla :P

cevremdeki çoğu kız (sıradan arkadaşlarım) leon ve miniKUPUR denen araçları bilmekte.. ama onun yanındada altımdaki arabamıda beğenmekte oluyorlar :)

Geri