kız arkadaş ve araba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arabalara KArşı Meraklı Mı?

• evet

Oy: 47 36.4%
  • hayır

Oy: 83 64.3%

• Kullanılan toplam oy
    129
bozcurt' Alıntı:
eskişehirli arkadaşlarım hiç merak etmeyın yakında yerel gazeteye ilan vericem :kop: :kop: ilanda sole arabalara karşı merakı olan hız-modifiye ve tuning'den anlayan bayan takım arkadaşları aranıyor die sizce olur mu :kop: :kop:

NOT : UCRET HAYRINA
bence süperr olurr altına not düş her ilde bi üyemiz var tamam mıı :)

bozcurt' Alıntı:
eskişehirli arkadaşlarım hiç merak etmeyın yakında yerel gazeteye ilan vericem :kop: :kop: ilanda sole arabalara karşı merakı olan hız-modifiye ve tuning'den anlayan bayan takım arkadaşları aranıyor die sizce olur mu :kop: :kop:

NOT : UCRET HAYRINA
biyer belirliyelim oraya gelsinler :kop: :kop:

yapıressam arkadaşım opelim nete bak draglarda bak orda bayan varmıymış yokmuymuş gör opelim netin birinci yılı nedeniyle drag düzenlendi bak bak

34BRS97' Alıntı:
başlığı açan arkadaşı keskin! ve kıvrak! zekasından dolayı kutluyorum
;):alkis:

tşk ederim abicim

?????

siyah inci' Alıntı:
yapıressam arkadaşım opelim nete bak draglarda bak orda bayan varmıymış yokmuymuş gör opelim netin birinci yılı nedeniyle drag düzenlendi bak bak

peki bakalım bakmasına da nereye bakalım ?????? ;)

yapiressami' Alıntı:
peki bakalım bakmasına da nereye bakalım ?????? ;)

:)

bozcurt' Alıntı:
ya benım hayalimde hep bole arabadan anlayan modifiye olayına merak eden bi kız arkadasım olsun ıstedim olmadı ve sanırım olmayacakta sizin aranızda bole kız arkadaşı bu konulara meraklı olan varmı :D:D:D

:D inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir kız arkadaşın olsun hemşerim:) ama bi tavsiye arabanla değil seninle ilgileneni ,seveni bulmanı tavsiye ederim....
sağlıcakla dostça kal....

nr26' Alıntı:
:D inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir kız arkadaşın olsun hemşerim:) ama bi tavsiye arabanla değil seninle ilgileneni ,seveni bulmanı tavsiye ederim....
sağlıcakla dostça kal....

abicim cok şükür ciddi bir ilişkim var ama kafaya koydum oğreticem

Geri