- Konuyu Başlatan
Cevaplarınız için tesekkur ederim. Sonuç olarak Michelin olacak gibi..
Opel Astra Classic III...
Opel Astra Classic III...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kışlık lastiklerle 240km/h civarına kadar hızlanmazsanız sorun çıkmaz
[MENTION=18022]Fætih[/MENTION]
Yakıti etkilese gene iyi.Direk direksyona ağır gelir ve zorlar böylece çabuk arizalanir bozulur.Bilirsiniz ki bizim direksiyonlar cok hassas elektronik servo direksyon o yüzden orjinal ebattan sasmayin derimKonu acilmisken sorayim; bilindigi gibi 195/55-16 ara ebat diye geciyor ve fiyatlari ucuk. Bunun tabani 205 yapsak yakitta ve cekiste cok fark olur mu? Arac 1.4 corsa D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Tesekkurler. Ayri bi jant alip 15 takmak daha mantikli gibi. Ya da orjinalden devam.60 profil bizim yollarımıza daha uygun. 195*60*16 ebadını tercih ederseniz lastik çapı 640 mm olur ki bu da yaklaşık % 3 lük bir fark demektir ki bu oran kabul görmüyor (kabul edilen fark en fazla % 2.5). Ayrıca bu ebattaki lastikler de 250 TL den başlıyor . Jantlarımı 15 " yaparım derseniz o zaman bir taşla iki kuş vurursunuz. 195*60*15 ebatlarındaki lastiklerin çapı 615 mm dir, fark da % 0,9 dur. Bu lastiklerin fiyatı da 140 TL den başlar
Ben de orjinal diye dusunuyorum ama lastikcilerde cok bulunmuyorYakıti etkilese gene iyi.Direk direksyona ağır gelir ve zorlar böylece çabuk arizalanir bozulur.Bilirsiniz ki bizim direksiyonlar cok hassas elektronik servo direksyon o yüzden orjinal ebattan sasmayin derim
lastikcileri bilmiyorum varmı yok mu ama internette doluTesekkurler. Ayri bi jant alip 15 takmak daha mantikli gibi. Ya da orjinalden devam.
Ben de orjinal diye dusunuyorum ama lastikcilerde cok bulunmuyor
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk