Kış Lastiği Zorunlumu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cobra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten kuş lastiği kar soğuk olan şehirler için geçerli...ve ben yasa gelsin diyorum... kimsenin kimseyi hayati tehlikeye atmaya hakkı yoktur,araba alan süren bakacak

TUV'n ne yaptığıda belli değilki. Geçen sudan sebeplerle 4 defada geçtiğim Antalta Sütçüler istasyonundan bu sefer tavanım siyah boyalı, plakaların siyah kenarları yok, ve arka koltuk emniyet kemerleri koltuğun altında kalmış olmasına rağmen sadece far ayarı bozukluğu ile hafif kusur tek seferde geçtim. Halbuki farlarımıda o günün sabahı opel yetkili servisinde ayarlatmıştım. Kar lastiği konusuna gelince bence kış şartlarının ağır geçtiği bölgelerde yapabilirler bu uygulamayı, çok da yerinde bir uygulama olur. Sonuna kadar desteklerim. Yokuşun başına kadar çıkıpda orada kalan, arkasındaki trafiği kilitleyen bir çok sürücüye şahit oldum Ankarada. Ama kar düşmeyen Antalyada kimsenin kar lastiği zorunluluğunu isteyeceğini sanmıyorum.

Bu tamamen emniyete verilen bir görev olur.Bununda uygulaması ne kadar yapılır?Düşünsenize istanbulda kaza yaptığınızda polis bile araya bir müdür telefnu sokmazsanız 2-3 saatte geliyor.Bu olay TÜV değil içişleri bakanlığıan kaldı.

Bu tamamen emniyete verilen bir görev olur.Bununda uygulaması ne kadar yapılır?Düşünsenize istanbulda kaza yaptığınızda polis bile araya bir müdür telefnu sokmazsanız 2-3 saatte geliyor.Bu olay TÜV değil içişleri bakanlığıan kaldı.

Arkadaş kışın yaz lastikleriyle muayeneden geçermi diye sormuş o yüzden bu şekilde yazdım...

Arkadaş kışın yaz lastikleriyle muayeneden geçermi diye sormuş o yüzden bu şekilde yazdım...

Ben sadece kışın karlı geçtiği bölgelerde lur üzel olur cümlenize karşılık yazmıştım.Bunun TÜV le değilde de uygulamada emniyet birimleri ile yapılmasının uygun olacağı konusunda.Yanlış anlaşılmak istemem.

Zorunlu veya değil

Eğer kişinin elinde imkan varsa taktırmalı sonuçta kendi canını taşıyor

Zorunlu veya değil

Eğer kişinin elinde imkan varsa taktırmalı sonuçta kendi canını taşıyor

Yasin arkadaş kış lastiği gerektirmeyen bi bölgede oturduğu için böyle bir başlık açmış yalnız.

Yasin arkadaş kış lastiği gerektirmeyen bi bölgede oturduğu için böyle bir başlık açmış yalnız.

Kışın 7 derecenin altına düşmüyor mu adana hiç?

Düşmüyorsa gerek yok, zaten polislerde ceza yazamaz bunun için.

Düşüyorsada kesinlikle taktırmalı imkan varsa

Kışın 7 derecenin altına düşmüyor mu adana hiç?

Düşmüyorsa gerek yok, zaten polislerde ceza yazamaz bunun için.

Düşüyorsada kesinlikle taktırmalı imkan varsa

Adanada kış şartları bir istanbul veya ankara kadar ağır değil diye söylenir.Gidip yaşamadım.Bu konuda arkadaşımız yorum yapacaktır.

Geri