İnşallah çıkarmaz ne diyim adama ne dediysem anlatamadım,bakımda 900 tl verdim bide üstüne şimdi yeni dert buldum öncesi 800 devirden şaşmayan araba devirsensörü ve gaz kelebeği temizliği yapıldı (gaz kelebeği ve müşürünü temizleyen kişi suriyeli türkçe bilmeyen biri) şu an araba 1000 1500 devir arası gezinip duruyor...Ustaya bu çocuğa çırağa niye yaptırdın dedim güya suriyede ustaymış çırak değil dedi, eline tornavida bile yakışmıyordu..nasipse başka bi yere götürecem ilk fırsatta deviri sabitlemeye.
Hoba birde bu adamlar çıktı. Geçen markete gittiğim de başıma geldi sürekli alış veriş yaptım market beni tanırlar manav gözümün de alış veriş yaparım poşetleri arabaya koyarlar bende sadece kasadan fiş okuyorum orada başka adam var tabi ben anlatıyorum ama adam garip garip yüzüme bakıyor ulan dedim bu kim yav sağ olsun müdür olan arkadaş geldi ya abi kusura bakma adam Türkçe bilmiyor hönk dedim adam Suriye li dedi. Sonra başka eleman baktı bana sağ olsun vay arkadaş bir ülkeye bir tek mermi atmadan anca bu kadar işgal edilir.