kimse kızmasın bi sorum olucak?

Arkadaşım bu senin kendi yorumun ve yorumda yaptığın hatayı senin gençliğine veriyorum.Dediğin gibi mütevazi ,kültürlü,tarafsız kişilerin ikt.partisine oy vermesi mümkün değildir,sizin kastetdiğiniz insanlar düşünen sorgulayan hatta yargılayan insanlardır ve bu örnek verdiğiniz tipte insanların belirtilen partiye oy vermesi mümkün değildir.Lütfen kendi kendimizi kandırmayalım.
ne alaka??? siz çok kültürlüsünüz de biz cahilmiyiz??? yukarda yazdım, ben oy verdim AKP'ye. bazılarının kibirinden yanına yaklaşılmıyo maşallah!!!

kım kıme verırse versın bu bızı ılgılendırmez. kımsenın uçkurunun pardon oyunun peşınde değılz. ama akpye oy verenlerın gerçekten refah sevıyelerınden memnun olduklarına, ekonomik dalgalanmalardan yara almadıklarına, ve artık değişim zamanı olduğunu farketmediklerine inanamıyorum. zaten bu memlekette yaşamakta istemiyorum. ne milliyetçilik duygum kaldı, ne vatan sevgisi...

Ben parti tutmayı sevmem genelde hiçbirinin politik yapısı benim kafa yapıma uygun değil hepsi kendi çıkarlarının derdinde halka bişeler yapıyorlarmı? yapıyorlar 3-5 bişeler yaptılar okadar olsun 6 yılda ne yaptın die sorarlar adama o konuda çok sıkıntı yok ama yeterli değil artık 6 yıl geçmiş hala yetersizsen bir ülke için 6 yıl kısa bir zaman değil halk artık yenilik bekliyor dahada bişe yapamazsa AKP ninde ışığı sönücek.Muhalefet desen it dalaşında sataşmaktan başka bişe yapmıyorlar oturdukları yerden paşalar gibi politika yapıyorlar hiç bir sorumluluk yok üstlerinde devletin başında olmamanın rahatlığı var tabii.Beni bağlamaz ben tarafsızlık hakkımı kullanıcam gelenide bişe yapmıyor oy verdiğimde aynı tas aynı hamam kendi görüşüm.Eleştirmeyin!

edit

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende tarafsız bir vatandaşım ama adamlar demişler yiğidi oldur ama hakkını ver. Ben 2 senedir izmirde yaşıyorum ve izmirin hali ortada, yeni yeni toparlanmaya başlıyor ama daha çok işi var. Fakat ben Bursa ya her gittiğimde Bursa da yeni birşey görüyorum. Kim derseki Bursa daki belediyeler çalışmıyor çok ayıp etmiş olur adamlar ayıptır söylemesi eşşek gibi çalışıyorlar. Bu büyük ihtimlalle diğer illerde de öyledim. Ankara içinde bu aynı aslında kimse yapılan çalışmaları görmüyor. Bir bakın etrafınıza. Bazı şeyler tabii ki problemli ama biz ne yapıyoruz hiç sadece söyleniyoruz ve istiyoruz hep daha çok... Memnun olmak diye birşey yok. Adamlar istanbulda metrobüs diye birşey yaptılar ilk günlerde birçok şikayet geldi ama şimdi tek şikayet trafikteki araçlardan neymiş metrobüsle aynı zamanda köprüye girmiş metrobüs çoktan geçmiş o hala köprünün ortasındaymış o daha hızlı gidiyor diye şikayet ediyor.
Tabii adamların her yaptığı doğru değildir ama tarafsız düşünüyorsak iyi ve kötü herşeyi ortaya koymak lazım bence
Buda benim düşüncem

Ahmet Altınçubuk

boş iş bu siyaset işi hepsi hırsız.düşünün siz belediye başkanı olacaksınız ve sadece halka hizmet için varım diyeceksiniz ayda atıyorum 3000tl maaş alacaksınız ama bu iş için yüz milyarlar harcayacaksınız.bence çok komik.

şu an istanbulda kartal civarındayım bugün ihtibari ile... gözlem çok doğru bu işte bi yanlışlık var... attığı partiyi söylemiyor falan değil... var bişey bu işte ama ne... kime sorduysam illallah diyor akp için... bende anlamıyorum inanın

Son düzenleme:
metrobüs modern dünyanın bir çözümü değildir. harcanan o kadar paraya rağmen...

zaten sıkışık olan trafikteki bir şeriti metrobüse tahsis etmek, onun yerine en azından metro veya yol üstü köprülerle sağlanacak bir sistem çok daha yararlı olurdu.

kaldı ki aynı hatlarda normal belediye otobüsleri de sefere devam ediyor...hem otobüs hem metrobüs köprü trafiğini mahvediyor.

Bunu da istanbul da olup da hergün köprüyü kullanmayan birinin anlaması mümkün değil.

metrobüsle 45 dakikada bilmem nereden bilmem nereye gidilebiliyor, ama normal koşullarda aynı güzergahta arabayla 1 saat sürecekken şimdi metrobüs yüzünden 2 saatten fazla sürüyor.

Bu şehirde sadece toplu taşıma kullanan insanlar bulunmuyor, araba kullanmak zorunda olan insanlar da var...

Tabiki orada yaşamayan anlayamaz ama şöylede birşey var istanbul gerçekten çok kalabalık ve hemen bütün sorunların çözümlenmesi mümkün değil ve yeni gelecek olanda malesef bunu değiştiremeyecek belki uzun vade de birşeyler olabilir ama her geçen gün daha da artan ve büyüyen bir şehirin trafik sorununu çözek çok çok büyük bir problem.

Ahmet Altınçubuk

Geçen günlerde iş dolayısıyla tesadüfen denk geldik izmirde ismini vermeyeceğim büyük bir ilçenin chp'li belediye başkanı ile konuşmamızda söylediği şey aynen şu : " çalışanlarının maaşını ödeyemeyen belediye nasıl hizmet versin, işte halk duymak istiyor bizde vaatlerle gaza getiriyoruz."

İzmirli olarak izmirde ben hizmet görmüyorum, trafik çilesi başladı, metro bir türlü bitemedi, rahmetli Priştina'dan sonra körfez tekrar kokar hale geldi, varsa yoksa kaldırımları boz tekrar yap, 2 ağaç dik o kadar. Ama izmirli insan hizmete önem verdiği kadar zihniyete de önem verir, çağdaşlığa da önem verir. Napalım varsın 3 yıl daha geç görelim hizmeti...

Yeter ki kordonda çimlerde gençler içmeye devam etsin, yeterki mekanların alkol ruhsatı elinden alınmasın, yeterki bayanlar sokakta askılı elbiseyle yürürken rahat yürüsün, yeterki liseli öğrenciler el ele gezebilsin, yeterki isteyen delikanlı saçını uzatsın küpe taksın, yeterki caddelerin kavşakların isimleri şeyh bilmem ne, hoca bilmem ne olmasın, yeterki yazın h.sonu arabama atlayıp çeşme ayayorgi koyunda bir mekana gidipte koy'un aile çay bahçesine veya kebapçıya dönüştüğünü görmeyeyim, yeterki çeşmede azrail gibi giyinmiş elinde bir mızrağı eksik kadınların denize girdiğini ve kocalarının da benim yanımdaki bikinili bayana baktığını görmeyeyim.

Şu cehalet konusuna da fazla can sıkmamak lazım, parti tabanlarına bakıldığında her partinin profili bellidir. Göz önünde zaten. Bir sepette çürük elmalar olduğu gibi sağlamlar da vardır. Her partide var cahil insan. Ama parti tabanına baktığınızda, Tv'deki mitinglerden bile belli akp tabanı geneli en çok ancak liseden mezun olabilen, düşük gelirli kesim. Israrla söylüyorum kimse üstüne alınmasın üni. mezunu da var, yok değil, kaç tane prof. tanıdığım var akp'li, Genel olarak sadece, taban olarak yani...

Son olarak yeterki bu şehir Latife Hanım gibi kadınlar yetiştirmeye devam etsin. Kim olursa olsun, kim gelirse gelsin (dtp hariç ki imkanı yok, konuşmaya bile değmez) aksi zihniyetteki kadro gelmesin. Ben 3 yıl sonra jeotermal enerjiye de razıyım, 3 yıl sonra metroya da razıyım.

Geri