Kimler nereyi kazandı??

Zaten okuyorum şu an :D

kuzenim kazandi hacettepe tıp

herkese hayırlı olsun

Universite Çok zor arkadaşlar Özelliklle doğuş Uni'yi kazanan kardeşim hazırlıkta işi çok boşverme İlk sene çok zorlanırsın :)

Bir ögrencide Yıldız Teknik makineye de biz gönderiyoruz, kazanan herkese başarılar

herkese hayırlı uğurlu olsun...bence sadece ilk sene değil bitene kadar sıkı tutsunlar derim ben...

Universite Çok zor arkadaşlar Özelliklle doğuş Uni'yi kazanan kardeşim hazırlıkta işi çok boşverme İlk sene çok zorlanırsın :)

sırf o yüzden türkçe sini yazdım zaten türkçenin puanı daha yüksekti ingilizceye göre :D ayrıca dersleri ingilizce almam bana birşey sağlamayacaktı bana lazım olan ingilizce iş ingilizcesi onun için kursa gideceğim.

Eskişehir osmangazi makine müh. :D:cool:

sırf o yüzden türkçe sini yazdım zaten türkçenin puanı daha yüksekti ingilizceye göre :D ayrıca dersleri ingilizce almam bana birşey sağlamayacaktı bana lazım olan ingilizce iş ingilizcesi onun için kursa gideceğim.

Çok doğru bir karar vermişsiniz . ben mesela Beykent Üniversitesinde okuyorum. Bizim okulda Sadece bir elin parmağını geçmeyecek kadar Türkçe Bölüm var. :(

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Otomotiv Teknolojisi Bölümü... ;)

tutmadı :(

kız arkadaşım ışık burslu psıkoloji, kuzenim marmara biyoloji kazandı. hepsini tebrik ediyorum burdan ne kdr okumuyor olsalarda :)

Geri