DÜN aracımın yağını değiştirtmek için çok tutulan herkes tarafından övülen bir opel öze servisine götürdüm. Yağı değiştirdiler. bi kontrol edin ne var ne yok dedim aracı balans ayarına bakıp ön sağ teker bilyan bozuk dediler. 300 lira fiyat verdiler. Neyse lastikleri değiştirecem dedim sonra geleyim. Lastiklerimi değiştirdim orda yapılan balans ayarında ön düzen ve teker bilyalarında bişey yok ama arka sağ teker bilyası yavaş yavaş bozulmaya başlamış ama şimdilik bir sorun oluşturmaz dediler. Hangisine inanayım?
Araçta giderken bilya sesi uğultu falan yok ama insan şüpeleniyor.
Ancak şöyle bi ses var. Sessiz bir ortamda güzel bir yolda giderken sağ taraftan, konsola yakın bir yerden saat tik takı gibi zor duyulabilen bir ses geliyor bu sesin kaynağı ne olabilir. araç rolantide gelmiyor bu ses ve triger zamanı yaklaşıyor.
Araçta giderken bilya sesi uğultu falan yok ama insan şüpeleniyor.
Ancak şöyle bi ses var. Sessiz bir ortamda güzel bir yolda giderken sağ taraftan, konsola yakın bir yerden saat tik takı gibi zor duyulabilen bir ses geliyor bu sesin kaynağı ne olabilir. araç rolantide gelmiyor bu ses ve triger zamanı yaklaşıyor.