kılima problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan musisi73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

musisi73

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar 1.8 elegans sım var kılimam soğutmuyor neden acaba yazın gaz eksiltmiş bastırdım gaz çok iyiydi şimdi yine soğutmuyor nedendir acaba gaz filtresinden falan olurmu yoksa kompresörmü başına gelen varsa yardım lütfen.

Gaz kaçağı da olabilir, kontrol paneli hükmetmiyor olabilir vs. vs. bakılmadan yorum yapılamaz, her parçasında olabilir arıza.

yazın gaz bastırdığınıza göre sistemde kaçak var ve büyük ihtimal gaz yine eksildi gaz belli bir seviyeye düşünce sistemde dolaşmıyor hatta klimayı ilk açtığınızda bir tıslama sesi geliyorsa gaz eksiktir işi iyi bilen bir yerde kaçak testi yaptırmanızda fayda var

selam arkadaşlar 1.8 elegans sım var kılimam soğutmuyor neden acaba yazın gaz eksiltmiş bastırdım gaz çok iyiydi şimdi yine soğutmuyor nedendir acaba gaz filtresinden falan olurmu yoksa kompresörmü başına gelen varsa yardım lütfen.
Gaz kaçağı olabileceği gibi bastırdığınız gazın kalitesizliğinden veya yetersizliğinden de kaynaklanabilir.Arkadaşımın Astra G aracı var.Yetkili Opel servisi değil de hani şu piyasa da bazı araçlara bakan yerler var ya,biz de Opele bakanına gittik,piyasadan baya uygun bir fiyat verdi,işimize geldi açıkçası.Yazın başında gayet iyi soğutuyordu ama iki aya kadar o verim düştü.Aracın yetkili serviste ki bakımında öğrendik hileyi,klima gazından çok hava basmışlar içine.Siz nerede bastırmıştınız bilmiyorum ama benzeri bir durum da olabilir diye düşünüyorum.Eğer kaçak falan yoksa,kompresör de çalışıyorsa başka bir ihtimal de pek görünmüyor gibi.

Son düzenleme:
Gaz kaçağı olabileceği gibi bastırdığınız gazın kalitesizliğinden veya yetersizliğinden de kaynaklanabilir.Arkadaşımın Astra G aracı var.Yetkili Opel servisi değil de hani şu piyasa da bazı araçlara bakan yerler var ya,biz de Opele bakanına gittik,piyasadan baya uygun bir fiyat verdi,işimize geldi açıkçası.Yazın başında gayet iyi soğutuyordu ama iki aya kadar o verim düştü.Aracın yetkili serviste ki bakımında öğrendik hileyi,klima gazından çok hava basmışlar içine.Siz nerede bastırmıştınız bilmiyorum ama benzeri bir durum da olabilir diye düşünüyorum.Eğer kaçak falan yoksa,kompresör de çalışıyorsa başka bir ihtimal de pek görünmüyor gibi.

evet piyasada basıldı gaz serviste değil sanırım iyi bir kontrol gerekiyor.

İnşallah gaz kalitesizdir ya da gaz yerine havayı fazla basmışlardır diyelim o zaman.En azından halletmesi ve fiyatı daha uygun olur.Malum kompresör bozuk olsa ya da borular da delik falan olsa daha maliyetli olur.İnsan da güven bırakmıyorlar bu şekilde,rekabet edicez diye bizleri mağdur ediyorlar.

Geri