Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet Haberal adaşı Mehmet Barlas gibi her telden oynayabilir. Yapı olarak müsait. Anıtkabir'in karşısına yaptığı kaçak inşaatı ( fazladan kat çıkma) hangi iktidar yıkabildi ki? Ne sağcısı ne solcusu bu adama söz geçiremedi. O kadar Atatürk'çü de neden Anıtkabir'in çevresine yaptığı kaçak inşaatı kendi rızası ile yıkmıyor. Bazı insanlar menfaatleri öne çıkınca babalarını bile tanımıyorlar. Biz de halen bu adamcıkları adam yerine koyuyoruz.
bu adam kadar menfaatleri ugruna her seyi goze alabilecek birini tanimadim... para icin herseyi yapabilecek bi insan... maalesef bu insanin rektor oldugu okulda okuyorum ve okulun halini gorseniz siz de nefret edersiniz...
bu adam kadar menfaatleri ugruna her seyi goze alabilecek birini tanimadim... para icin herseyi yapabilecek bi insan... maalesef bu insanin rektor oldugu okulda okuyorum ve okulun halini gorseniz siz de nefret edersiniz...