KILIÇDAROĞLU ve KANAL B’deki Terbiyesiz Diyalog!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CeyCeyX

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Etik değil ama yapılan Analiz çok doğru...

bu adam ne diyor hiç bişey anlamadım:D

Haberal i taniyomusun :)

Hepsi aynı kimseyede güvenmem :(

mehmet haberal,rektör değil mi bu adam?

Haberal i taniyomusun :)
Mehmet Haberal adaşı Mehmet Barlas gibi her telden oynayabilir. Yapı olarak müsait. Anıtkabir'in karşısına yaptığı kaçak inşaatı ( fazladan kat çıkma) hangi iktidar yıkabildi ki? Ne sağcısı ne solcusu bu adama söz geçiremedi. O kadar Atatürk'çü de neden Anıtkabir'in çevresine yaptığı kaçak inşaatı kendi rızası ile yıkmıyor. Bazı insanlar menfaatleri öne çıkınca babalarını bile tanımıyorlar. Biz de halen bu adamcıkları adam yerine koyuyoruz.

hımm,tanıdım savaş abi,ama tanımaya değmezmiş..

bu adam kadar menfaatleri ugruna her seyi goze alabilecek birini tanimadim... para icin herseyi yapabilecek bi insan... maalesef bu insanin rektor oldugu okulda okuyorum ve okulun halini gorseniz siz de nefret edersiniz...

bu adam kadar menfaatleri ugruna her seyi goze alabilecek birini tanimadim... para icin herseyi yapabilecek bi insan... maalesef bu insanin rektor oldugu okulda okuyorum ve okulun halini gorseniz siz de nefret edersiniz...
+1000
5 sene bu adama para verdim haram zıkkım olsun diyorum,siyasi düşüncesine sonuna kadar katılmama rağmen,okula bir çivi dahi çakmamıştır.

Geri