Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hem erkek hem bayan yani karı koca o yıllarda çalıştıysa sadece erkekler alabiliyor çok ilginç bi durum 1987-1995 yılları arasında evli olarak çalışan kadınlara KEY ödemesi yapılmayacak yazıyor internette.
ben bu key nasıl hesaplanıyor anlamış deilim babam 30 senelik öğretmen ve 1987 - 1995 arasıdada aktif görevindeydi va alacağı para 34.19ytl nasıl oluyor bu hala anlamış değilim kafayı sıyıracağım. nereye başvuracağız kime şikayet edeceğiz bilen varmı 34.19ytl ne demek ya dağıtacağına dağıtma bu parayı sayın hükümettttttttttttt
20 senedir çalışıyorum, maaşımdan kesintiler yapıldı ama şuan bize ödeme yapılmıyor,gerçi para alanlarda memnun değil ,dün yaklalaşık tanıdık akraba arkadaş 20-30 kişinin resmi gazeteden ödemelerine baktım bu kadar şahıstan sadece 2 kişi para alabiliyor,o da çok düşük gene kandırıldık....