key odemelerı??

Hem erkek hem bayan yani karı koca o yıllarda çalıştıysa sadece erkekler alabiliyor çok ilginç bi durum 1987-1995 yılları arasında evli olarak çalışan kadınlara KEY ödemesi yapılmayacak yazıyor internette.

memurlar nette war!..

çok komik ya... babam aldı bankadan bugün... 85 lira :)

daha oy verin abilerim ablalarım kardeşlerim annelerim babalarımm..
bu hükümet daha çooook uyutur bizi, çok. yazık çok yazık....

itiraz eden bir kişi 80 küsür lira almış ve itirazı sonucunda 1200 ü aşkın bir miktar elde etmiş!.. itiraz edin bence sosyal güvenlik kurumuna!.

1996 senesinden önce çalışmış ve işyeri tarafından keyi yatırılan kişiler alacak bildiğim kadarı ile eğer iş yeri yatırmamışsa giden gider

ben bu key nasıl hesaplanıyor anlamış deilim babam 30 senelik öğretmen ve 1987 - 1995 arasıdada aktif görevindeydi va alacağı para 34.19ytl nasıl oluyor bu hala anlamış değilim kafayı sıyıracağım. nereye başvuracağız kime şikayet edeceğiz bilen varmı 34.19ytl ne demek ya dağıtacağına dağıtma bu parayı sayın hükümettttttttttttt

20 senedir çalışıyorum, maaşımdan kesintiler yapıldı ama şuan bize ödeme yapılmıyor,gerçi para alanlarda memnun değil ,dün yaklalaşık tanıdık akraba arkadaş 20-30 kişinin resmi gazeteden ödemelerine baktım bu kadar şahıstan sadece 2 kişi para alabiliyor,o da çok düşük gene kandırıldık....

3.84 ytl key param varmış.24 ay ödenmişti benim.

arkadslar hep yanlıs ya bnm tesemlere cıktı kartta bakıo 30 ytl nette bakıo 350 cıvarı cekmeyegıtmıs bankadan 635 ytl vermısler ya:) cocuk oynu gıbı yaa

Geri