Geçenlerde park halindeyken bayan bir sürücünün gazabına uğramıştım forumu takip eden arkadaşlarım bilirler Bugün bir kaç yenilik ve yeni farları ile yeniden karşınızdayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha kaza bela vermesin. Fakat "bayan sürücünün gazabına uğradım" demenizi pek hoş bulmadım, sanki erkekler hiç mi kaza yapmıyorlar? Bunun cinsiyetle bir alaksı olmadığını düşünüyorum, her iki cinsiyetten de gayet güzel araç kullananlar veya kullanamayanlar oluyor.
Bir de eğer bana kızmaz ve ukalalık olarak görmezseniz fikrimi belirtmek isterim. Arabanın orijinal halini bozmak, hangi markada/modelde olursa olsun benim tercih etmediğim ve sevmediğim bir şey. O yüzden, kaput ve tavan filmini şeffaf yaptırsaymışsınız daha iyi olurmuş diye düşünüyorum. Stoplar/farlar da orijinal haliyle kalsaymış daha iyi olurmuş gibi sanki...
Farlar yakışmış ancak bende bu kaputu farklı renkte görmeye alışamadım zevk meselesi tabi güle güle kullanın geçmiş olsun