kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hazanh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Böyle bir durumda kaçması çok mantıksız.. Ya ehliyeti yoktur, ya sigortası yoktur, başka bir bit yeniği vardır.

teşekkürler

Geçmiş olsun.
Ben böyle durumlarda korku ve panik yaşanıp kaçıldığını düşünürüm ama yapılan ayıp büyük.

aracı ve çarpan arkadaşa sigortacımla beraber uzunca uğraşlar sonucu ulaştık arkadaş ziraat mühendisiymiş.. polis merkezine geldi ifadesini aldılar 154 tl ceza kestiler kaçtığı için :) .... üstüne ben kaçmadım sizi trafikte takip ederken kaybettim dedi antalya özgürlük bulvarı gibi bir yerde zorlasan önündeki aracı kaybedemezsin... her neyse şu anda çözdük şimdi sıra servis işlerine geldi ..

hayırlı olsun tatlıya bağlandığına sevindim

Geçmiş olsun. Gelişmiş bir insan orada kimse yoksa bile telefonunu yazar gider, sütü bozuk insanlarda böyle kaçar.

konuyu yeni gördüm...çok geçmiş olsun..ALLAH daha büyük kaza göstermesin....dogru insanlarla karşılaştırsın...

konuyu yeni gördüm...çok geçmiş olsun..ALLAH daha büyük kaza göstermesin....dogru insanlarla karşılaştırsın...

teşekkürler ibrahim... şimdi arkadaş kaçtığı için 154 tl ödedi birde savcılığa gitmiş evrakları mahkemesi olacakmış :) çok enterasan geldi bana bu durum... demek ki ülkemizde artık hak eden cezasını buluyormuş halbuki kaçmasa ben zaten para v.s. talep etmezdim bu kadar şey için yazık oldu...

Geri