herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. 3 gündür aracımı bakıma verdim arka tampon ve çamurlukta sürtünmeye bağlı çizikler mevcuttu kaporta ve boya işlemi yapıldı komple pasta boya koruma v.s. yapıldı. bugün aracı alması için babamı servise gönderdim dönüşte kırmızı ışıkta dururken arka sağ tampona bunu utanarak söylüyorum 2012 model beyaz opel astra veya corsa çarpmış daha sonra inmişler bakmışlar benim aracın sağ tampon tırnakları atmış kırılmış v.s. boya hasar görmüş sigortacımız kazanın olduğu bölgeye yakın olduğu için babam buyrun orda tutanak v.s. halledelim sigortalar halleder demiş ve sigortacının yolunu tutmuşlar ancak terbiyesiz adam kaçmış. Allahtan plakasını almış polis merkezine gitmiş ve tutanak tutturmuş v.s.... Kaza elbette olacaktır giden maddiyat olsun oda önemli değil daha kötü birşeyde olabilirdi babamda yaralanabilirdi ona şükrediyorum ancak soruyorum sizlere revamı bu .. madem çarpıyosun kasko v.s. iki taraftada var neden kaçıyorsun.. hepsini geçtim 60 yaşındaki babam üzülüyor adam kendini suçlu hissediyor ve inanın babamın bu durumu çok canımı sıktı.. Hiç bir maddi beklenti içinde değilim giden aracım olsun ancak umarım kanunlarımız o şahsı yakaladığında gerekli cezai işlemi yapar..
Son düzenleme: