Kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bahadircakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: KAZA

geçmiş olsun...

Geçmiş olsun, size birşey olmaması sevindirici, allah tekrarını yaşatmasın.

Cok gecmis olsun. 2 gunde bir dukkanimin onunde ters yonden gelen araclar yuzunden mutlaka kaza goruyorum. Hala ters yonden giderim mantigini kavramis degilim..

kaza işte adı üstünde yapacak bişi yok artık. her yıl o sokağın yönü değişir öyle kötü biyer. önemlide bir baglantı noktası tersten gelen daha çok hatta.

herkese teşekkürler.

Çok geçmiş olsun Bahadır Bey

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Cok gecmis olsun.  Arabalarimiza nazarmi degiyor ne bu aralar kaza haberleri cogaldi.

bulent_tnt link' Alıntı:
Cok gecmis olsun.  Arabalarimiza nazarmi degiyor ne bu aralar kaza haberleri cogaldi.
nazara inanan biri olarak kesinlikle nazar değiyor
çok fazla göze batıyor ve konuşuluyor dışarıda

bencede haklısınız. istanbulda oturuyorum ama aracımı bursadan aldım.birkaç günlüğüne yalovadaydım 3. günüydü kapıda geçenler öyle bakıyorlardı ki sanki içine düşeceklerdi.4.günü sabah baktığımda sol tamponda z şeklinde 5 tane iz vardı boyayı kopmle kaldırmış şekilde.sağlam bir şekilde vurup kaçmışlardı.
Nazardan iyice korkmaya başladım bende bu olaydan sonra

Çok geçmiş olsun, inşallah tekrarı olmaz böyle can sıkıcı birşeyin. Bu nazar hususunda da acaba toplu nazar boncuğu mu sipariş etsek şöyle komple arka cama boydan boya sticker şeklinde, kem gözlerin gözü çıksın mesajı vermiş oluruz. (:

Geri