Kaza yapıyodum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neonal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mdellal' Alıntı:
Geçmiş olsun ama o SMS muhabbeti hiç yakışık almamış bence ... :(

abime katılıyorum gırgır yapacak başka şeyler bul kendine :(

geçmiş olsun

Sağolun arkadaşlar. Bunu hem başımdan geçen olayı paylaşmak hem de okuyanların aklının bir köşesinde bulunması için paylaştım.

SMS olayına gelince. Bana çemkiren arkadaşın biraz daha analitik düşünüp ondan sonra bana kızmasını öneririm (mdellal'ı tenzih ediyorum. Fikrini gayet olumlu bir yaklaşımla açıklamış). Hayatının hiç bir döneminde "Allah bir mesaj mı veriyor acaba?" diye düşünmeyen yoktur herhalde. SMS'in açılımı da Short Message Service'tir yani Kısa Mesaj Servisi. Burada SMS bir imge olarak kullanılıyor aynen şiir sanatındaki gibi. Yani verilmek istenen ana düşünce "Allah bir mesaj mı veriyor acaba?". Son olarak da bu tip konular mukayese edilmez ama ilahi bağlamda bana nasihat verebilecek birikime sahip olduğunda şüpheliyim.

Bu hususta 2. bir cevap yazmayacam. En sevmediğim şey konu dışına çıkmaktır.

neonal' Alıntı:
Son olarak da bu tip konular mukayese edilmez ama ilahi bağlamda bana nasihat verebilecek birikime sahip olduğunda şüpheliyim.
Sana nasihat falan verdiğim yok zaten ben din adamı da değilim sadece fikrimi belirttim o kadar ...

o zaman büyük geçmiş olsun ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN...

neonal' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar. Bunu hem başımdan geçen olayı paylaşmak hem de okuyanların aklının bir köşesinde bulunması için paylaştım.

SMS olayına gelince. Bana çemkiren arkadaşın biraz daha analitik düşünüp ondan sonra bana kızmasını öneririm (mdellal'ı tenzih ediyorum. Fikrini gayet olumlu bir yaklaşımla açıklamış). Hayatının hiç bir döneminde "Allah bir mesaj mı veriyor acaba?" diye düşünmeyen yoktur herhalde. SMS'in açılımı da Short Message Service'tir yani Kısa Mesaj Servisi. Burada SMS bir imge olarak kullanılıyor aynen şiir sanatındaki gibi. Yani verilmek istenen ana düşünce "Allah bir mesaj mı veriyor acaba?". Son olarak da bu tip konular mukayese edilmez ama ilahi bağlamda bana nasihat verebilecek birikime sahip olduğunda şüpheliyim.

Bu hususta 2. bir cevap yazmayacam. En sevmediğim şey konu dışına çıkmaktır.

ilahi bağlamda kendini yeterli bulan bir insan böle bi saçmalık yazmaz .bi hata yapmışsın , herkesiz bu konuda hassasiyeti farklıdır ben hiç güzel karşılamadım , çoğu üyeninde bana katılacağına eminim. ayrıca sms in açılımını yazarak iyice bi saçmalamışsın yani mms in açıklaması ne onu merak ettim !:)

Arkadaşlar Büyültmeyin Sms Lafini Sizin Kastettiniz Anlamda Yazdina Inanmiyorum

emre000' Alıntı:
Arkadaşlar Büyültmeyin Sms Lafini Sizin Kastettiniz Anlamda Yazdina Inanmiyorum

kardeş mutlaka öyledir ama hassasiyet iyidir

SMS lafıyla biz neyi kastettikki şimdi ? :eek:

kutluhan83' Alıntı:
kardeş mutlaka öyledir ama hassasiyet iyidir
TABİ SENDE HAKLISIN AMA BOŞVERİN PARMAKLARINDAN ÇIKIP YAZMIŞ BİKERE:rock

Geri