kaza geçirdim vectra pert

dostum çok çok geçmiş olsun. hasar verdiğin ne varsa bundan sen sorumlusun ama bunu senin trafik sigortan karşılıyor asla bunları sen ödemiyorsun. trafik siggortanı sakın kaybetme elinde bulunsun. direk ve diğer dışarıya verdiğin zararları o karşılayacak. ehliyetini 21 yaşına kadar el konuşmasını kesinlikle anlyamadım böyle bi yasa bile yok. senin ceza puanın olsa bile 100 puanı aşman gerekir buda bi kazada olamayacağına göre bu durumda bi şey var araştırmalısın. bunu sana kim söyledi emniyetten bence araştır. böyle saçmalık olmaz. tekrar geçmiş olsun. umarım paranı hakkıyla alırsın kaskodan. ben aracımı aralıkta kaybettim ve kasko değerinin çok altı bi para verdiler. sectiğiniz kaskoya dikkat edin.

evet abicim allah yüzümüze baktı,herşey mucize hava yastıklarının fln patlaması emniyet kemeri takılı olmamasına rağmen fln araba yanıodu bide ii ki patlamadı,hergün sıralı tüp taktırmak istiodum ama töbe ettim tüp olsaydı o zaman kesin patlamıştık motordan fln benzin ve yağ akıodu,yanarken motor ufaktan alev almıştı o sıra gaz boşalıo olsaydı motordan düşünmek bile kötü

arkadaşlar emniyet kemerinin takılı olmasıyla alakalı değil air baglerin patlaması. lpg tankı olması illaki patlıycak anlamınada gelmiyor. yeni tip sistemler daha guvenlidir. yanmaya başlayamaz çunku sanırım yeni tip lpg lerde gazı kesiyor. tekrardan geçmiş olsun

ben youtube da lpg firmalarının avrupa normlarında ürettikleri ve test ettikleri lpg tüplerini gördüm adamlar son hızla arabanın arkasındaki tüpe çarpıyorlar arabayı yakıyorlar bir arabanın milyonda bir başına gelebilicek her tür senaryoyu yapıyorlar tüp yamulmuş ezilmiş falan ama banamısın demiyor zaten o testten geçen markalar avrupada satılıyor o markalar türkiyede de var..

zaten düşünürseniz bu kadar tüp diyorlar patlama diyorlarda ben şimdiye kadar o kadar haberlerde bile yanan tutuşan arabalar gördüm hiç birinin lpg si patmadı hiç lpg patlama haberli bir haberde hatırlamıyorum..

Çok geçmiş olsun.

çok çok geçmiş olsun kardeşim. allah daha beterinden sakınsın. cana geleceğine mala gelsin..!

Geçmiş olsun kardeş. Allah korumuş.

geçmiş olsun sizlerde bişey yok demi

çok çok geçmiş olsun kardeşim. allah daha beterinden sakınsın. cana geleceğine mala gelsin..!
evet abi sağol ama vectrasız geçmiyor günler gözüm hep onu arıyor,keşke uyuya kalsaydımda gitmeseydim sınava

Geri