kaza geçirdim vectra pert

çok büyük geçmiş olsun.ehliyet hususunda arkadaşınız şikayetci olmazsa geri alırsınız.kamu davasına dönüşecek bir durum varmıydı?bir devlet malı zarar gördümü?

birde airbaglerin emniyet kemeri takılı olmadığı için şaşıran arkadaşlara şaşırdım bende.emniyet kemeriyle airbag in ne alakası var.kemer takılı değil diye airbag neden açılmasınki.böyle saçmalık olurmu?airbag sistemleri darbe sensörleri ile çalışır kemerle değil.araç darbeyi nerden alıyorsa o kısımdaki sensörlerin tetiklemesiyl patlar.yani yandan yediğin bir darbede öndeki airbagler açılmaz yandakiler açılır..

geçmis olsun

geçmis olsun

geçmiş olsun kardeş

çok büyük geçmiş olsun.ehliyet hususunda arkadaşınız şikayetci olmazsa geri alırsınız.kamu davasına dönüşecek bir durum varmıydı?bir devlet malı zarar gördümü?

birde airbaglerin emniyet kemeri takılı olmadığı için şaşıran arkadaşlara şaşırdım bende.emniyet kemeriyle airbag in ne alakası var.kemer takılı değil diye airbag neden açılmasınki.böyle saçmalık olurmu?airbag sistemleri darbe sensörleri ile çalışır kemerle değil.araç darbeyi nerden alıyorsa o kısımdaki sensörlerin tetiklemesiyl patlar.yani yandan yediğin bir darbede öndeki airbagler açılmaz yandakiler açılır..

Burda şaşırmasının sebebi şu: yeni araçlarda airbagler emniyet kemeri takılı değilken açılmıyor. Bunun amacıda, hava yastığı açılırken yolcu ya da sürücünün kafasının ya da kolunun yastıkla kaporta arasında kalıp ezilmesi. Bunu önlemek için yeni araçların çoğunda kemersiz giderken havayastıkları iptaldir. ama eski araçlarda olmayabilir.

Allah korumuş büyük geçmiş olsun

çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun

saolun abiler virajlar çok tehlikeli dikkatli olalım

büyük geçmiş olsun candan esirgesin yaradan

Geri